Setkání Íčkařů v Řevnicích se ruší
Kemp Řevnice - místo setkání Íčkařů

Setkání Íčkařů v Řevnicích se ruší

23. 7. 2020

Vzhledem k nepříznivému vývoji onemocnění covid-19, kdy počty nových onemocnění strmě rostou, jsme se rozhodli setkání Íčkařů v Řevnicích zrušit.

Nechceme riskovat onemocnění našich seniorských přátel. Setkání uspořádáme jakmile se koronovarirová situace uklidní. Děkujeme za pochopení!

______________________________________________________________________________________________

 

Základním táborem setkání Íčkařů na sklonku letošního léta bude Kemp Řevnice. Ten nabízí ubytování v dřevěných chatkách s lůžky pro 2-4 osoby s celkovou kapacitou 36 lidí.

Každá chatka má vlastní sociální zařízení (toaletu, umyvadlo, sprchový kout) a také lednici či varnou konvici. K dispozici je pak společenská místnost se dvěmi vybavenými kuchyněmi. Cena ubytování v kempu vyjde na cca 280 - 370 Kč na osobu a noc (dle obsazenosti chatek třemi či čtyřmi osobami).

Kemp na břehu řeky Berounky je vzdálen od vlakového nádraží cca 8 minut pěší chůzí. Vlaky z Hlavního nádraží Praha jezdí do Řevnic v pracovních dnech třikrát do hodiny, přes víkend každou půlhodinu. Cesta vlakem do Řevnic trvá cca 25 minut. Přímo v kempu je možné parkování pro ty, kteří zvolí cestu automobilem.

Městečko Řevnice má krásné náměstí s hospůdkami, kavárničkami, cukrárnami (10 minut z kempu). Příroda v okolí láká k výletům, a to jednak na blízký Karlštejn (dvě stanice vlakem), do Koněpruských jeskyní, lom Amerika či obce Sv. Jana  pod Skalou apod.

 

Předběžný program setkání Íčkařů:

Pátek 18.9. - přivítání účastníků v odpoledních hodinách, grilování, pivo, víno, zpěv
Sobota19.9. - výlet do Berouna spojený s prohlídkou města nebo túra po okolí Řevnic s Radko Volemanem (fotograf a provozovatel webu Turistický gurmán), v rámci které budou zájemci zasvěceni do tajů digitální fotografie.
Neděle 20.9. - dopoledne Geologická vycházka se Štěpánem Rakem v Karlštejně, po obědě prohlídka hradu Karlštejn
Pondělí 21.9. - celodenní výlet do Prahy - dopoledne individuální program, odpoledne návštěva Fresh Senior festivalu ve Vile Pellé na Praze 6, jehož součástí bude také módní přehlídka i60 Senior Fashion.
Úterý 22.9. - individuální odjezd

Program je v tuto chvíli předběžný, může být doplněn o další aktivity s tím, že finální program bude zveřejněn v první polovině srpna.

Každý účastník si hradí ubytování sám (na místě po příjezdu), stravování je individuální. Redakce hradí občerstvení v pátek večer a také průvodce (Štěpána Raka a Radko Volemana).

Objednání ubytování přes redakci na e-mailu i60@i60.cz. Před objednávkou promyslete počet lidí v chatce a termín (počet nocí).

Těšíme se na setkání s vámi v Kempu Řevnice!

 

Dosud se přihlásili:

5evnice_přihlášky.png

i60 Párty i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Prosím, je možné uveřejnit, kolik lidí je přihlášených?
Naděžda Špásová
Poslala jsem e mail do redakce. :-)
Marie Měchurová
Zdravím z Holešova. Píšu i za Aničku Potůčkovou, která bude spát s námi v chatce (celkem 3 osoby) Přihlašujeme se na prohlídku hradu Karlstějn a na výlet s fotografem. Nemáme zájem o módní přehlídku v Praze, a pobyt si zkracujeme o jednu noc. Děkujeme.
Jan Raška
Dobrý den, blíží se setkání v Řevnicích a my v tuto chvíli řešíme počty účastníků na akci, a to zejména to, kolik lidí se bude chtít v neděli odpoledne účastnit společné prohlídky hradu Karlštejn a sobotního výletu s fotografem. Prosíme, napište nám buď zde do komentářů, anebo na mail i60@i60.cz. Několik již přihlášených účastníků se z akce omluvilo, tak abychom věděli, kdo přijede v každém případě, i přes nepříznivé "covidové zprávy". V případě, že původně plánované počty prořídnou, museli bychom program pozměnit. Díky!
Marie Kokotková
Přeji všem hezké,letní dny.Právě teď jsem četla Jarmilko,že budeš chtít přijet alespoň na určitou dobu do Řevnice.Budu ráda,že se opět po delší době setkáme.Vzpomínám na chvíle strávené ve Spáleném Poříčí.Těšímse.Marie
Jarmila Komberec Jakubcová
Bylo by mi moc líto kdybych Vás všechny nemohla vidět. V lázních jsou procedury jen v sobotu dopoledne, já si je odhlásím a opět se vrátím v neděli. Mám skvělé přímé spojení vlakem do Prahy a pak osobákem do Řevnice.
Eva Mužíková
Jarmilo, opravdu ráda Tě uvidím, je dobře,že jsi se rozhodla. Budeme se na noc doprovazet:)))
Jarmila Komberec Jakubcová
Nakonec jsem se rozhodla, že se alespoň zúčastním setkání ze soboty na neděli. Mám zajištěné ubytování v Pivovaře - třílůžkový pokoj, tím, že v něm budu spát sama.V neděli k večeru odjedu zpět do lázní.
Anna Potůčková
Tak po naší rodinné poradě mně ti nejbližší povolili se setkání zúčastnit a jsem tedy domluvená s Měchurovými, že budu s nimi na chatce a cestou jim navíc budu dělat ocásek, nebot jsme z Holešovska obě dvě
Jan Raška
Ideální by bylo, kdyby se "účastníci zájezdu" dohodli mezi sebou, tedy s kým bude v chatce. Pokud zjistíme, že nejsme schopni se dohodnout, museli bychom ještě rychle zkusit najít jiné ubytování.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%