Vyhrají Češi letošní mistrovství světa? Tipujte na výsledky v naší tipovačce!
FOTO: iihf.com

Vyhrají Češi letošní mistrovství světa? Tipujte na výsledky v naší tipovačce!

16. 5. 2021

V pátek 21. května začíná Mistrovství světa v ledním hokeji, jejímž pořadatelem bude lotyšská Riga. Česká republika čeká na medaili ze světového šampionátu dlouhých osm let. Podaří se letos urvat některou z medailí? Tipněte si. Hokejová tipovačka právě začíná!

Ještě nikdy neměli čeští hokejoví reprezentanti před mistrovstvím světa tak vydařenou přípravu jako letos. Česko vyhrálo všech devět přípravných zápasů, ve kterých porazilo i své největší evropské rivaly - Rusko, Švédsko a Finsko. Poslední přípravný zápas s Ruskem dokonce Česko vyhrálo poměrem 4:0!

Jenže na šampionátu může být vše jinak. Jednotlivá evropská mužstva posílí hokejisté z NHL, a ve formě jistě budou oba zámořské týmy z Kanady a USA. Přesto tým poskládaný mladým ambiciózním koučem Filipem Pešánem, který si na velkém šampionátu odbude svou premiéru, vypadá velmi slibně. V osmadvacetičlenném výběru je šest posil z NHL, sedm krajánků z Kontinentální ligy, čtveřice z Finska a jediným zástupcem nejvyšší švýcarské soutěže je Jan Kovář, který bude kapitánem českého týmu.

Prvním soupeřem, se kterým se střetnou Češi, bude Rusko, dále ve skupině A naši reprezentantni poměří síly se Švédskem, Švýcarskem, Slovenskem, Dánskem, Běloruskem a Velkou Británií.

Hokejová tipovačka portálu i60

Které mužstvo pozvedne pohár pro vítěze svtěového šampionátu v roce 2021? Nejen na to si můžete tipnout v naší tipovačce. Po celou dobu turnaje vám budeme nabízet nejrůznější tipovací příležitosti - na vítěze zápasu, počet gólů v jednotlivých třetinách apod. Již nyní si můžete tipnout na první zápasy šampinátu, který startuje v pátek 21. května a končí 6. června.

Pravidla tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde),který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa.

POZOR - výsledky zápasů vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer! Na otázku např. Porazí Kanada Rusko? (ANO 1, NE 2) uvádějte vždy číselný údaj, tedy pokud si myslíte, že vyhraje Kanada, vepíšete číslo 1, pokud Rusko, vepíšete číslo 2.Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce ceny  - cestovní peněženku Easy Camp Neck Wallet, stojan na mobil, knihu.

Tipovat můžete už nyní na tomto místě. A hlavně držte palce české reprezentaci!

 

Program hokejového mistrovství světa 2021

Pondělí 31. května:
Skupina A:
15:15 Česko - Dánsko
19:15 Rusko - Švédsko

Skupina B:
15:15 USA - Německo
19:15 Norsko - Kazachstán

Úterý 1. června
Skupina A:
11:15 Švýcarsko - Velká Británie
15:15 Slovensko - Česko
19:15 Rusko - Bělorusko

Skupina B:
11:15 Kanada - Finsko
15:15 Itálie - USA
19:15 Německo - Lotyšsko

Čtvrtek 3. června
15:15 čtvrtfinále (Olympic Sports Centre), čtvrtfinále (Arena Riga)
19:15 čtvrtfinále (Olympic Sports Centre), čtvrtfinále (Arena Riga)

Sobota 5. června (Arena Riga)
13:15 semifinále
17:15 semifinále

Neděle 6. června (Arena Riga)
14:15 o 3. místo
19:15 finále

 

sport Tipovačka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Jako naprostý neznalec kvalit soutěžících hokejových týmů, pozdě, ale přece jsem se zapojila také. Baví mne to, střílím opravdu " od pasu" a jakákoliv trefa mne potěší. No řekněte, už mám devatenáct!!! bodů... není to úspěch:))))
Vladimír Mrázek
Rád se po tenisové účastním i hokejové Tipovačky. Vzhledem k tomu, že jsou bodově více hodnoceny přesné výsledky či počty gólů, což je hádání z křišťálové koule, jedná se více o zábavu než soutěž, a to je dobře. Možná by stálo zato, v další fázi turnaje tipovat i to, zda utkání skončí v základní hrací době. Panu Raškovi děkuji za uspořádání a všem přeji šťastné správné tipy.
Martin Vrba
Paní Lenko, tak jsem se zaradoval, když se tady objevila 2 (příspěvek), že si s někým konečně popovídám o hokeji a vypovídáme se společně z té nervozity přicházejících zápasů a jak vidíme to letošní neobvyklé MS a místo toho je tu negativní ohlas.:( Nevadí, tak mi něco povězte Vy, co zajímá Vás, třeba se taky chytnu – mám hodně zájmů a ze stylu jak jste to napsala, tak se třeba taky potřebujete vypovídat, že jste tu napsala jen tu šmouhu. Mam rád například jakoukoli hezkou hudbu, a co s Vámi dělá, když slyšíte třeba tuto https://www.youtube.com/watch?v=aiSSz0snWzA Také pociťujte to mrazení po celém těle, já ano a mám to stejně, jako když naši hokejisté vyhrají nějaký prestižní turnaj a na stožár stoupá naše vlajka a hraje se naše hymna. Prožíváte něco podobného i při něčem jiném, nebo jste tak nešťastná stále? A co třeba tohle https://www.youtube.com/watch?v=h2nLLlAeu6o , vždyť je svět tak krásný, tak se radujte z toho, co dává radost Vám a já vám k tomu zatleskám a Vy na oplátku dopřejte radost všem, kterým způsobuje radost ten sport. Mějte moc hezký den. Do toho – do toho!
Lenka Kočandrlová
Nezajímá mě profi hokej ani jiné sporty,považuji to za zbytečnost a marnění času za neslýchané peníze.
Martin Vrba
To je skvělý nápad! Chtěl jsem něco takového navrhnout, ještě že jsem to neudělal, teprve před minutou jsem zjistil, že už tady typujete hokej a tenis (moje nejoblíbenější gaučové sporty) už od roku 2017. Já chtěl ale navrhnout udělat i takovou RETRO – HOUPAČKU. Něco na způsob soutěže „DVANÁCT NA HOUPAČCE“ (1964 - 1969) https://cs.wikipedia.org/wiki/Dvan%C3%A1ct_na_houpa%C4%8Dce To tu ještě nemáte – nemáme. A jen tak pro připomenutí, dnes už asi nikdo nebude vědět, jak dlouho se držela skladba „Vzdálené bubny“ v té soutěži? Bylo to ale pořádně dlouho! https://www.youtube.com/watch?v=VQwV_xEiOYU

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%