Malba uhlem
Ilustrace: Michaela Přibová

Malba uhlem

28. 11. 2025

Maluji autoportrét

uhlem

na balicí papír

přírodním uhlem

k zesvětlení odstínů lze použít

plastickou gumu

zesvětluji tmavá místa

plastickou gumou

teď ještě dát světlo

i těm tmavým místům

v mé minulosti.

Moje poezie
Hodnocení:
(4.9 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Myslím, že tmavá místa sama nevyblednou, dokud je nepřijmeme jako nutnou část svého života, kterou jsme si měli projít ♥
Jiří Dostal
:-) :-) :-) Sorry jako, můj přípis je alegorickou snůškou popleteností, advent mi může být odcizen, lepší už to nebude... :-) :-) :-)
Soňa Prachfeldová
Míšo, ta tmavá místa z minulosti vyblednou sama.
Michaela Přibová
Oprava: dětství. A ještě k tomu jsem si dala omylem 2 *.
Michaela Přibová
Ještě dodatek panu Dostalovi: jj pane Jiří, s přecitlivělosti se potýkám od raného dějství :-)) přeji krásný advent :-)
Michaela Přibová
Dobré ráno, děkuji vám všem za příspěvky. Přeji hezký den.
Jiří Dostal
:-) Pohled do vlastních očí cestou kolem své hlavy jako malovat kresbu holí v písku; noli me tangere! :-)
Daniela Lender Chaloupková
Míšo, krásné obrázky i báseň :-) Člověk s dobrým srdcem nemusí mít strach, že by mu v něm zůstala tmavá místa .... stačí do života a do duše pustit více slunce :-) Děkuji za sdílení :-)
Blanka Lazarová
Míšo, palec nahoru. :-)
Irena Mertová
Pěkné...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 48. týden

Česko sevřely první mrazy, a tak se zahřejeme u vědomostního kvízu, prostřednictvím něhož se podíváme do Afriky. Jak znáte tento kontinent?