Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Iveta Tomčíková
20.2.2026 16:38
Pane Brabec - nechodíte komentovat na můj profil - na mé dílka - takže Vám děkuji, že jste se ozval - coby muž, který nepotřebuje mít vedle sebe "dominu", která ho poslechne na slovo,
inu..., vaše současná partnerka, kterou jste v seniorském věku našel - si Vás má právo proč vážit. :-)
Iveta Tomčíková
20.2.2026 16:36
„Nemusíme všechno pochopit, stačí to přijmout.“ — film Medvídek
- pokud jste neviděly všechny ty, které nevěříte, že by se něco takového mohlo normálně stát - zkuste pochopit...:-)
Ingrid Hřebíčková
20.2.2026 14:15
Zrovna tak sebevědomý muž, co zná svou cenu, by takovou ženu taky nebral. To jen s nízkým sdbevědomím, despoticky založený muž by snad uvažoval...nevím...
Ingrid Hřebíčková
20.2.2026 14:11
Dušane, já si myslím, že Subina nevychází ani tak ze strachu a závislosti, ale podle mne je to duševně narušená dívka/ žena. Sebevědomá vnitřně svobodná žena by tento ústupek nemohla udělat. Ale jako nápad báseň může vzniknout.
Michaela Přibová
20.2.2026 14:00
Ani náhodou!
Alena Velková
20.2.2026 13:49
Člověk v životě udělá spoustu ústupků, ale stát se subinou...nicméně je to hezky napsané.
Iva Bendová
20.2.2026 13:43
Jsem sice hodná holka, ale subinou nikdy! :-) Techtle ano, ale takovéto mechtle v žádném případě! ;-) :-)
Dušan Brabec
20.2.2026 10:30
Zajímalo mne, co je SUBINA. Ve vztahu k živému, konkrétně ženě, je to submisivní žena, která má ráda nebo preferuje podřízenější roli ve vztahu. Rozhodující je, jestli submisivita vychází ze svobody a sebevědomí, nebo ze strachu a závislosti. Ve vztahu k neživému je to pak hovorové označení pro reproduktor určený k přehrávání nízkých frekvencí (basů).