Přehled posledních diskuzních příspěvků

Klobouky, čepice, turbany... Některé ženy je nenávidí, jiné je milují

Věra Ježková 22.9. 08:30
V pokrývkách hlavy připlácnutých přes uši si připadám jak debilka. Klobouk bych nosila, na svoji hlavu velikosti 60 ovšem žádný neseženu. Takže mi zbývá baret - rádiovka. V silnějších mrazech přes něj přetáhnu šálu - a nevypadá to špatně.

Léta pionýrská 1

Věra Ježková 22.9. 08:24
Jendo, zajímavá vzpomínka. Šátkování si nepamatuju. Učila jsem se dobře, byla jsem tedy nejspíš "šprtka". To slovo velmi nemám ráda. Při různých výročích jsme museli stát v pionýrském kroji u pomníčků. Co se týká "politického zaměření", vnímala jsem rozdíl mezi tím, co říkají a jak se chovají rodiče a co se učíme ve škole.

Íčkaři se sešli v Řevnicích

Naděžda Špásová 21.9. 18:28
Přeji všem zúčastněným krásný pobyt, hodně zážitků a zdravím všechny známé tváře. Naďa

Obrázky z cest: Egypt pod vodou

Zuzana Pivcová 21.9. 09:33
Nádherné snímky a obdivuji každého, kdo se dokáže potápět. Já jsem z těch, kteří nedají obličej do vody, natož abych se ponořila do hloubky. Ani se o to nepokouším, zvlášť, když si vzpomenu např. na Karla Zicha.

Hrad Valdštejn - nejstarší hrad v Českém ráji

Jana Šenbergerová 20.9. 13:20
Díky za zdařilou připomínku místa, které jsem navštívila. Také se mi tam moc líbilo.

Třikrát měř a pak teprve předjížděj!

Jana Šenbergerová 20.9. 13:09
Pobavil jste mě. Úplně se na takovém kole vidím. Tu pochvalu jste si opravdu zasloužil. :-)

To kafe není dobré. Ty tomu nerozumíš! Kvalita kávy je častým předmětem sporů

Jana Šenbergerová 20.9. 11:49
Nemám ráda rituály, ale pití kávy k nim asi patří. Nikoli ve smyslu přípravy, ale doby, kdy si ji dáváme. Doma většinou ve čtyři odpoledne. Nejsem znalec, ale vím, co mi chutná a co ne. Bez cukru to není ono, ale jednou jsem pila v Polsku kávu, která byla i bez cukru skvělá. To jsem se poprvé setkala se slovem barista. Bohužel jsem se zapomněla zeptat, o jakou kávu šlo, ale byla to nějaká novinka. Samotnou by mě nikdy nenapadlo kávu si uvařit, ani to neumím, ale mám doma "baristu", který si s ní pohraje. Ve dvou mi chutná. Moc dobrou kávu jsme pili kdekoliv ve Slovinsku a na dobré kapučíno chodíme v Jeseníku.

Co je to košer?

František Matoušek 19.9. 16:40
Ač jsem četl pozorně, po přečtení článku si daná pravidla stravování už nepamatuji. Obdivuji Vás, že si tato "pravidla" pamatujete. Článeček si "dám bokem" a občas se k němu vrátím. Díky. Člověk se stále učí a seznamuje s novými věcmi.

Sdílená radost

Věra Ježková 19.9. 09:35
Naďo, ve Starých Splavech jsem byla během VŠ na branném kurzu. Mj. jsme pluli po jezeře. Nejkrásnějším zážitkem pro mě ovšem bylo, když jsme vytlačili kola na Bezděz a sjeli zpátky. Tím nejhorším pak zkouška z politické ekonomie, kterou jsme tam někteří skládali. Vyučující, starý zapšklý pán, nás nestačil vyzkoušet den předem a rozhodl se tam za námi přijet. Několik z nás s ním tedy korzovalo po táboře a nechalo se deptat. Dostala jsem za tři a byla ráda, že mám konečně klid. Díky. :-)

Cit smutek odplaví

Dalibor Polanský 19.9. 09:18
Zrcadlo ukazuje to, co člověk chce vidět a smutek si vyrábí sám. Hezké, leč smutné.

Jsme Homo sapiens non communicantes?

Daniela Řeřichová 19.9. 08:58
Něco mi to připomíná, díky, opět jsem se pobavila.

Zvýšené pití alkoholu a nadužívání psychoaktivních léků. To jsou také důsledky epidemie koronaviru

Jana Šenbergerová 18.9. 15:11
U nás nefungoval žádný z uvedených spouštěcích mechanizmů, ale skutečnost, že už se nám do baru nevešly láhve s alkoholem, který jsme dostávali k různým příležitostem. Navíc nám dlouho před epidemií z neznámých důvodů přestalo chutnat víno. A tak nás napadlo zjistit, co to v něm vlastně máme. Neopíjíme se, ale rozhodně nejsme abstinenti. Slza něčeho dobrého před obědem dovede povzbudit chuťové buňky. :-)

Video z módní přehlídky ve Ville Pellé

VANDA Blaškovič 18.9. 09:58
Tak to byl opravdu zážitek! Náádherné šaty, kabelky, boty...Milá Elen, opravdu krása! Děkuji. Mám dotaz, byla přehlídka prodejní? Z fleku bych si tam jedny šaty vybrala. Poznáte které? Ještě jednou děkuji a zdravím! Vanda

Marian Jurečka (KDU-ČSL): Suchem nás příroda varuje

Jana Šenbergerová 17.9. 19:57
O panu Jurečkovi moc nevím, ale s tímto souhlasím: "Byl bych ale rád, kdyby naše země měla jinou vládu, než je tato. Vládu, která se nebude opírat ani o komunisty, ani o SPD, a která bude řešit problémy fakticky, nikoli jen z pohledu marketingu."

Ministryně Jana Maláčová ocenila obce přátelské rodině a seniorům

Jiří Dostal 17.9. 17:34
:-) :-) "Skvělý způsob" demonstrace mantry "co tě nezabije, to tě posílí"... :-) :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.