Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zimní jezero Most - ptačí ráj
Daniela Řeřichová 18.2. 12:12
Jezero jsem obešla loni v létě, ale s tebou je to jiná káva. Přenádherné fotografie v čele s úvodní- zasněnou, díky.
Jak propadnout svému koníčku, ale nepropadnout posedlosti
Daniela Řeřichová 18.2. 09:17
Článku velmi rozumím, v naší rodině je hodně koníčků až posedlostí. Také jsem dávala dohromady rodokmen, ale nedostala jsem se dál než do začátku 19. století. Pak jsem musela na farní úřady, kde se vedly matriky podle vyznání. Můj vytrvalý strýček zpracoval rodokmen po maminčině linii až do 18. století a je to napínavé čtení, zvlášť, když má člověk fantazii! :-)
Zrcadlo
Jana Hošková 18.2. 09:09
Děláte hezké koláže, líbí se mi ! Jinak musím napsat, že já se sebechválou mám problémy. Nemám ji totiž ráda. Je ošidná. Sice se můžete bušit v prsa, jaká jste šikovná (teď mluvím o sobě), ale druzí vás mohou vidět úplně, ale úplně jinak. Takže já jsem spíš kritická, a to i k sobě. :-))
Milence
Vladislava Dejmková 18.2. 07:32
Musím poznamenat, že si v poslední době tyhle šuplíkovky čtu s potěšením.
Hudba, kterou mám ráda
Marie Měchurová 17.2. 09:17
Skladatelé už složili tolik krásných melodií, že se někdy divím, jak je to možné. Mám ráda klasiky (Čajkovského, Dvořáka, Brahmse...) , jazz, swing ale i židovskou a romskou hudbu. Hezké vyznání. Bez hudby by byla nuda.
Vědec Lubomír Pospíšil (81): Život je pestrý, a proto zajímavý
Jana Hošková 17.2. 08:51
Krásný rozhovor o krásném a plném životě zajímavého člověka ! Moc se mi líbil !!!
Maličkosti obyčejného dne
Vlasta Ledlová 17.2. 08:27
Moc hezký článek. Takové malé potěšení po ránu. * * * * * *
Modré pondělí
Zuzana Pivcová 16.2. 14:25
Naďo, udělali jste si pěknou procházku. S golfem jsem si, nijak potměšile, vzpomněla na jednu scénu s Mr. Beanem, který ve snaze dodržet pravidla pronásledoval míček všude po městě a vrátil se až za tmy. Obrázky už signalizují předjaří.
Tři přání
Naděžda Špásová 16.2. 11:29
Maruško, napsala jsi to moc hezky, to přání, týkající se lesů a přírody mám taky. Bohužel, lidská bezohlednost k přírodě se nám vymstí, což se už v podstatě děje. Mám moc ráda lesy a když vidím to, co po nich zbude, je mi smutno. :-(
Pojďte se projít pro mozek. Organizace Právě teď! zve jednotlivce, seniorské a další kluby
Elena Valeriánová 16.2. 08:27
Už jsem výzvu přeposlala na všechny strany.
Ofina je lepší než botox. Sluší ženám v každém věku
Věra Ježková 16.2. 08:02
Ofinu nosím celý život. Kromě dvou krátkých období – kdy mě jako dítě maminka nutila nosit vlasy z čela, a později, kdy jsem se ostříhala nakrátko.
Musíme se naučit s covidem žít?
Granda Nekonata 15.2. 13:18
máte pravdu, že je třeba bojovat! a vědci zjistili, že hlavně bojem proti obezitě a následné cukrovce. Ta je tím, na co když Covid nasedne, tak zdivočí.
Nelahozeveský masopust šedesátých let
Daniela Řeřichová 15.2. 09:34
Hezký článek. Měla jsem možnost se díky své práci mnohokrát účastnit fašanků ve Strání a jiných lokalitách, kde se udržují tradiční zvyky. Tyto slavnosti považuji za naše významné nehmotné kulturní dědictví, což je v případě masopustu na Hlinecku potvrzeno z roku 2010 v seznamu UNESCO. Toto téma mě velmi zajímá a je dobře, že tradice masopustu, byť v nových podobách, pokračuje i v současnosti. (Měla jsem také připravený článek, ale myslím, že jeden na toto téma stačí) :-)
Vombat se zabydlel a luskouni jsou na cestě, říká šéf Zoo Praha Miroslav Bobek
Helena Štěpánková 15.2. 08:46
Už se moc těším, až zase vyrazím na jaře do zoo s vnoučaty.
Důchody se zvýší od června v průměru o více než tisícikorunu
Antonín Nebuželský 14.2. 17:53
No jo, když to líp nejde...
Náš relaxační pobyt na Pustevnách
Hana Rypáčková 14.2. 11:06
To se mi líbí.. V Tanečníci jsem byla, ale nespala. To byl jistě zážitek.
Dát vnoučeti dárek je hodně těžké. Děti totiž mají skoro všechno
Granda Nekonata 14.2. 10:43
Já dávám kreativní dárky anebo dárky podporující sportovní aktivity. A často je nechávám doma, a využívám je pro společné chvíle. Jak to neudělám, dárek se ocitne v propadlišti zájmu. :-) teď jsem koupila k narozeninám oblečení pro sport a udělám to tak, že do něj budu já převlékat a po sportu si ho zase vezmu domů, vyperu atd. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.