Přehled posledních diskuzních příspěvků

Své skrýše otvírají

Jarmila Peerová 27.3. 16:54
Přečetla jsem to jedním dechem,prostě nádherné...Moc Tě Zuzanko zdravím...

Zimníky do skříně, blíží se teploty přes dvacet stupňů

Jana Šenbergerová 27.3. 14:04
U nás rozhodně nebudeme s odkládáním teplého oblečení spěchat. Byli jsme dopoledne venku, a přestože sluníčko svítilo jako divé, vítr byl studený a k jarnímu vání měl tedy hodně daleko. Zasněžené kopce nás budou ještě nějaký čas ochlazovat, a jen co sníh zmizí, objeví se ledoví muži.

Fotopříběh: Zimní výšlap

Eva Balúchová 27.3. 12:47
Paní Aničko,to musel být krásný výšlap.A bydlíte v krásné lokalitě.Tuhle trasu jsem šla v létě při dovolené v Rožnově.Fotky krásné,to u nás na jihu nevidíme,tak díky za ně.

Tenkrát: Poprvé druhý pokus

petr stejskal 27.3. 09:25
Dobré velikonoční ráno. Krásné povídání i obrázek. Nevím sice, co je to za hrad,ale myslím ,že je to Veveří

A zase ta otravná změna času!

Jana Šenbergerová 26.3. 17:53
Já už se těším, až letní čas skončí, i když sama s ním žádné potíže nemívám. Je mi líto těch, co musí ráno vstávat brzy, důchodci mohou spát, kolik potřebují.

Pozor na sny o venkově

Jarmila Komberec Jakubcová 26.3. 15:14
Článek je velmi zajímavý protože upozorňuje na negativa venkova.Naprosto souhlasím, mám přítele, který má nádhernou vilku uprostřed přírody v blízkosti Štěchovic.Řešíme to tak, že on je u mně týden v Plzni a já jsem tak tři dny v jeho vilce.Protože se musí ve vilce v zimě topit v kotli, je potřeba neustále hlídat aby nevyhasl.Bez auta není možno se nikam dostat, já naštěstí jezdím a mám své. Žít ale v zimě na samotě bych nezvládla.Potřebuji ruch města, obchody, kino, divadlo a různé aktivity.A pak bychom určitě měli po delší době ponorku.V létě je to lepší, oba máme v domečkách bazény, zahrady a tak se nenudíme.Za článek dávám 5 hvězdiček - protože nic není dokonalé, jak život na venkově, tak ve městě.

Film pro pamětníky: Okénko

Danuše Onderková 26.3. 13:08
Miluji všechny filmy pro pamětníky, člověk si u nich odpočne a nebolí ho ruce od práce, a co víc, nemusí poslouchat dnešní vulgární výrazy, kterých je v životě dost a ještě se to musí poslouchat ve filmech.

Ale nedalo mi to

Jarmila Komberec Jakubcová 26.3. 11:59
Také dost často létám do zahraničí, většinou ale přestupuji na letišti Schipol v Amsterdamu. Pozoruji jak za posledních 10 let jsou osobní prohlídky, bezpečnostní pohovory a daší kontroly složitější. Dnes když odlétám spoečností ELAL do Tel Avivu už musím být u kontrolní izraelské přepážky ne 2 ale 3 hodiny před stanoveným odletem. A lepší to asi už nebude. Budeme si muset zvykat, že Brusel nebyl posledním teroristickým činem.

Modelky se představují: Helena Votíková

Jana Šenbergerová 26.3. 10:43
Líbí se mi, jak jste se představila. Správná dávka sebevědomí, žádná přehnaná očekávání. Nemůžete být zklamána, jen příjemně překvapena. :-)

Hody, hody doprovody

Zuzana Pivcová 26.3. 07:39
Byl by to hezký výlet. Tak se aspoň ráda podívám na obrázky.

Čapí hnízdo aneb Co politiky nezajímá

Karel Boháček 25.3. 20:18
...proč je tady zase Babiš ? Já ho nemusím, ale on fakt maká a stojí si za svým, tak ho už nechte být,.. je tu daleko víc jiných darmožroutů a darebáků.

Předcházejte vzniku deprese pomocí omega-3 mastných kyselin

Ladislav Vesecký 25.3. 16:23
Deprese,co je to? Neznåm. Žijte positivně a žádné deprese.

Jarní svítání

Jana Šenbergerová 25.3. 15:19
Krásné svítání, krásná báseň, ...

Galerie kraslic v Libotenicích

VANDA Blaškovič 25.3. 11:02
Krásné, Aleno! Mne se nejvíce líbí batikovaná vajíčka rostlinkama. Také se o to pokouším, ale u mne je to opravdu lidová tvorba. No, kdo umí, umí !

Hrníčkový recept na velikonočního beránka pro ženy, které nestíhají

Jitka Chodorová 25.3. 07:23
Hezky podaný velikonoční pozdrav, u nás by sice beránka nikdo nejedl, a taky nemám tu formu, ale při tvém podání bych skoro měla chuť to změnit. Díky.

Mindráky s věkem nezmizí

Jarmila Komberec Jakubcová 24.3. 19:01
ž pozdního věku si přinášíme určité návyky či zvyky z mládí. S tím souhlasím. Já nerada nosím kalhoty, nejlépe se cítím v rovné sukni a v zimě nosím silnější punčocháče s kozačkami. Ke kalhotům se uchyluji jen v největší nouzi. Pracovala jsem celý život v prostředí, kde se nosili sukně, halenky či kostýmky s lodičkami.Ale i na škole jsem se oblékala podobně. Tak i moje maminka vždy chodila pečlivě oblékaná a tatínek snad nosil kravatu i když by šel vynést odpadky.

Velikonoční snídaně aneb míchaná vejce ve skořápce

Helena Votíková 24.3. 14:25
Nadpis nalákal, čekala jsem i foto, jak se budou culit ze skořápky. Škoda.

Na Velikonoce se bude v řadě areálů lyžovat naposledy

Jana Šenbergerová 24.3. 13:16
Ať si to lyžaři hezky užijí. My se spokojíme s procházkou snad už konečně bez sněhu. :-)

Přeložená tisícovka - fígl nebo úmysl?

Hana Rypáčková 24.3. 08:19
To je pech ,narazit na takového podvodníka. Mohla jsi ho nahlásit , že porušil zákon a pil alkohol.Vždyť byl v práci! Mám strach z falešných 2000Kč- protože je nikdo nenahradí- tvoje smůla, když ji přijmeš.Co to je za středisko? Přímo u vás?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.