Přehled posledních diskuzních příspěvků
Konopiště představí Františka Josefa I., Zikmunda i Hanzelku
Ladislav Vesecký 24.3. 06:23
Moc hezký zámek
Symbolem odporu proti teroru je Čurající chlapeček
Jana Šenbergerová 23.3. 16:50
Opatrně, ať nepřijdeme o redakci. :-(
Udělejte si smoothie
Alena Várošová 23.3. 15:22
Sašii,uděla jsi mne radost že jsi napsala článek a doplnila je svými fotografiemi.Mám ráda fresh džusy a takových je tady určirě víc.Titulní fotka jen se na nás to ovece směje a láká.Na zdravíčko 5*
Nemravná příroda
Helenka Vambleki 23.3. 11:24
Příroda je v tom nevinně, ona nemravná není :-) To jen fotograf hledá, co vidět chce.
Babiččina vzpomínka
Hana Rypáčková 23.3. 07:14
Je to velmi šikovná všestranná paní .Taky byla u nás na hradě její výstava. A klouček je taky šikovný....A Květo, ty taky. Tleskám tvému prvnímu článku a vložené fotografii.
Dračice Elisabeth Taylorová zůstává legendou kinematografie
Zdenka Jírová 22.3. 23:51
Její Kleopatra je nedostižná.
Můj první vědecký experiment
Jana Šenbergerová 22.3. 19:06
Teď se směju 2x. Jednou tvé badatelské činnosti a podruhé proto, že jsme dopoledne v čekárně u lékaře měli před očima zeď, na které byla umístěna tato da Vinciho perokresba. Zajímavá synchronicita.
Bledulí ráj = Pístecký háj
Naděžda Špásová 22.3. 17:11
Álo, musí to tam být moc hezké a příjemné. Vypadá to hodně optimisticky. Fotky jsou opravdu povedené. *****
Erotické myšlenky
Alena Tollarová 22.3. 13:08
Paní Drahomíro, hned jsem Vaše erotické myšlenky přečetla nahlas manželovi. Takhle nějak to máme ...
Jaro je tady, do Česka se vrátily první vlaštovky
Dagmar Bartušková 22.3. 11:29
Jedna vlaštovička jaro nedělá. Mnohdy leze ptačí zpěv z tak velkého hnízdiště pěkně na nervy. Chudáci pacienti bohnické léčebny, aby se z toho švitoření vlaštovek nakonec opravdu nezbláznili!
Moje první dítě
Naďa Pokorová 22.3. 10:31
Paní Alenko, vystihla jste přesně moje pocity. Máme to tak asi mnohé matky, jsem stále jako na té pomyslné pupeční šňůře. Děti dávno dospělé a samostatné a já s nimi stále prožívám každou radost i starost. Někdy až víc než je zdrávo a musím se krotit, abych nebyla za „plašanku“. Z každého Vašeho článku mám pocit, jako bych to trošku psala já. Asi jsme obě na stejné „vlnové délce“. Přeji vám hodně radosti a zdraví.
Velikonoční setkání pro všechny Íčkaře
Alena Tollarová 22.3. 09:05
Hmmm ... tak já už od včerejška vím, že nemůžu. Užijte si to.
Fotoreportáž: Velikonoční trhová slavnost
Jitka Chodorová 22.3. 08:07
Pěkný příspěvek Eleno, je vidět, že to tam u vás žilo.
Snad to nebyl sen?
Hana Šimková 22.3. 07:04
Asi to sen byl, ale docela hezký. Kéž by těch hezkých snů bylo co nejvíce.
Jan a Zdeněk Svěrákovi dokončují další film
Drahomíra Stínilová 21.3. 20:46
Pana Svěráka čtu, obdivuju jeho filmy-všechny, jeho divadlo a úžasný lidský jemný humor. Proto se už těším na další film.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.