Přehled posledních diskuzních příspěvků
Několik řádků o Holandsku. I. část – úvod
Naděžda Špásová 15.7. 14:20
Tak do Holandska bych určitě nejela, i když je to tam asi hezké. Nemám ráda lakomce a škudlily. O Holanďanech jsem slyšela, že jsou hodně tolerantní, co se týče různých lidských odlišností.
Skutečně účinná dovolená? Odpojte se!
Dana Puchalská 15.7. 13:09
Mapy.cz jsou skvělé. Pokaždé když někam jedeme tak si na nich spolehlivě najdu trasu i zajímavosti v okolí.
Ležérní móda pro každý věk
Marie Doušová 15.7. 10:03
Ženám na fotkách to sluší ,ale přece jen plandavá a neforemná móda je příjemná v létě ,ale jinak nic moc. Ztrácí se tvar ženy a to je chyba, ale ať si každý nosí co mu vyhovuje.
Prázdninový tip: Besedické skály, aneb Ukážu Vám cestu rájem
Anna Potůčková 15.7. 09:55
Je tolik míst, kam má noha nevkročila, a toto je jedním z nich! Tak díky za tip!
Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?
Anna Potůčková 15.7. 07:24
Hezké ráno, první jsem se dnes šla podívat na tipovačku kde jsem zjistila že výherní pozici se mně nepodařilo udržet. Nu což, však nejde o život mně napadlo jako první. Pak jsem našla článek a a tam zjistila, že nakonec jsem výhru získala jen díky nepoctivcům. Jo, jo s poctivostí nejdál dojdeš, pravila při mé výchově vždy maminka. Kéž by takových stránek, kde kontrolují poctivost soutěžení bylo více. Ale mnohdy zkrátka mají zelenou podvodníci a redakci těchto stánek moc děkuji nejen za výhru, ale také za to, že je zde na 1. místě preferována slušnost a poctivost. Z výhry mám velkou radost, příjemný začátek dnešního dne !
Kalábrijská Tropea: Město na skále, kde je doma červená cibule
Dana Puchalská 14.7. 16:28
Krása nesmírná... Ano to se musí zažít.
Prázdninový tip: Bílé Karpaty - zapomenutá oblast Moravy
Zuzana Pivcová 14.7. 13:15
Krásně popsaný výlet a tak pěkná krajina, jen pro mě hůře dosažitelná.
Mánesovská tradice
Jitka Hašková 14.7. 11:07
Věro, díky. Na tu výstavu se chystám. Pořádně si obrázky prohlédnu na počítači až se vrátím domů.
Jsem rostlina, co zahání slimáky, a jsem krásná
Zuzana Pivcová 14.7. 09:33
Rostlinu neznám, ale ještě před pár lety, kdy se to tu u nás na chalupě v Týně hemžilo slimáky, by tu asi byla hodně platná.
Úzkost, deprese, závist. Výsledky života na internetu
Jana Šenbergerová 13.7. 17:09
Nikdy jsem neměla ráda, když mi někdo zasahoval do života. Ze všeho nejmíň jsem měla potřebu být jako někdo jiný. A o tom, co je pro mě krásné, rozhoduji sama. Možná proto netrpím úzkostí, depresí ani závistí. Dnešních mladých je mi docela líto. Jsou "masírováni" ze všech stran.
Češka, která žije s vlky
Zuzana Pivcová 13.7. 12:46
Tuto knížku jsem si nedávno koupila a moc se mi líbí. Vlci jsou pro mě nesmírně zajímaví a mají můj obdiv.
Prázdninový tip: Můj první pobyt ve Vysokých Tatrách
Dana Puchalská 13.7. 11:24
Marie, moc hezký výlet. Jak jsem si tak prohlížela fotografie, došlo mi že ve Vysokých Tatrách, Pieninách a na Dunajci jsem byla když mě bylo krásných 20 let. A opravdu se to tam změnilo. K lepšímu. Děkuju za oživení vzpomínek.
Nové vztahy ve vyšším věku často zhatí rodinní příslušníci
Daniela Řeřichová 12.7. 14:36
To je velmi složitá situace pro všechny zúčastněné.
Divoká a krásná Sardinie
Daniela Řeřichová 12.7. 11:41
Velice sugestivní. Jako bych tam byla s Vámi.
Kerkyra: Ráj pro milovníky historie, ale i nakupování
Jitka Hašková 12.7. 11:01
Tam jsem byla, tam je krásně.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.