Co čeká naše čtenáře? Tři módní přehlídky a další výstava fotografií.
Jedna ze zlínských módních přehlídek. FOTO: Hana Lancová

Co čeká naše čtenáře? Tři módní přehlídky a další výstava fotografií.

19. 9. 2018

Příznivci portálu i60 si podzimní dny užijí. V průběhu září a října se uskuteční hned tři módní přehlídky - v Praze, Zlíně a Poděbradech a milovníci fotografování se mohou těšit na další vernisáž snímků z našeho portálu, která se uskuteční v Poděbradech.

Ještě do 27. září potrvá výstava nejlepších fotografií ze soutěže Děti očima seniorů. Snímky si můžete prohédnout v Informačním centru Prahy 3 na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Tuto výstavu pořádá portál i60 společně s Městkým úřadem Prahy 3 a tématem jsou vnoučata. Součástí výstavy jsou pak fotografie, které čtenáři portálu i60 vkládají do rubriky FOTO DNE. A právě tyto snímky na konci září poputují do Poděbrad.

Módní přehlídky
V úterý 25..září se od 16.00 hodin uskuteční módní přehlídka našeho projektu i60 Senior Fashion na Písecké bráně v Praze 6 (ulice K Brusce 5/208, cca 250m od stanice metra Hradčanská). Sedm modelek a jeden model představí kolekci butiku Officemode (Štefánikova 44, Praha 5) a Second Paris (Pzzeňská 41, Praha 5). Partnerem přehlídky je česká kosmetická společnost Vivaco.

Ve stejný den proběhne také módní přehlídka ve Zlíně, a to od 15.00 hodin v Krajské knihovně Františka Bartoše (ul. Vavrečkova 7040). Tato akce probíhá v režii paní Hany Lancové a vybrané modelky předvedou outfity ze zlínského Red brick design shop. Partnerem módní přehlídky je společnost Saloos, český výrobce přírodní kosmetiky

A do třetice - další módní přehlídka se uskuteční díky naší věrné čtenářce Lidmile Nejedlé v Poděbradech, a to konkrétně v sobotu 13. října v prostorách Polabského muzea (ulice Palackého 68). Tato modní přehlídka bude součástí vernisáže fotografií čtenářů portálu i60, které budou právě v tomto muzeu instalovány. Program celé akce ještě ladíme, ale předběžně počítáme se zahájením ve 14 hodin. Partnerem módní přehlídky v Poděbradech bude společnost Kitl, výrobce prvotřídních nápojů plných zdraví.

Zveme všechny čtenáře na naše kulturně-společenské akce a věříme, že přijdete v hojném počtu podpořit naše modelky i fotografy! 

Tahle země není jenom pro mladý!

 

Autor: Redakce
Fotogalerie