Vánoční okna. Výzdoba, která si určitě zaslouží pozornost
Ilustrační foto: pinterest.com

Vánoční okna. Výzdoba, která si určitě zaslouží pozornost

23. 11. 2020

Na Vánoce bývá vyzdobeno kde co, ale na okna někteří lidé zapomínají. Je to škoda, protože právě ona dovedou dodat bytu slavnostní atmosféru a navíc ještě potěší kolemjdoucí.

Mohou být veselá, romantická, elegantní, tajemná. Každopádně naznačí, jací jsou lidé, kteří za nimi žijí. Jestli se v bytě či domě sejde na Vánoce hodně dětí nebo naopak pár, který má rád eleganci a intimní atmosféru.

V poslední době přibývá lidí, kteří věnují vánoční výzdobě oken velkou pozornost. Začalo to umísťováním jednoduchých svítících dekorací. V posledních letech však mnoho oken na sídlištích, v centrech měst nebo ve vilových čtvrtích připomíná nablýskané výlohy obchodních domů. Některá okna nevkusně blikají celou noc, až z toho sousedy, kteří bydlí naproti, bolí hlava a zatahují závěsy. Na jiných cinkají jemné vkusné ozdoby. Další se proměnily ve veselé, hravé jeviště, plné postaviček, na které se chodí dívat děti z celého okolí.

Zdobení oken každopádně může být zábava a je škoda na ně při plánování vánočních dekorací zapomínat. Možností, jak na to, je mnoho a tady je malá inspirace.

 

Fotogalerie