Zničí teror naši civilizaci?

Zničí teror naši civilizaci?

14. 11. 2015

Desítky mrtvých a další desítky zraněných si vyžádala série brutálních teroristických útoků v Paříži. Zároveň bylo mnoho rukojmích zadržováno v koncertní síni v centru francouzské metropole.

Tento otřesný čin jasně ukázal, kam až dokážou teroristé zajít. Na večeři ve vaší oblíbené restauraci vás prostě zastřelí. Nezajímá je, jaké máte názory, je jim jedno, co jste zač. Prostě vás zabijí, protože bydlíte na území nenáviděného kontinentu. Jste pro ně jenom bohatí Evropané, kteří musí zaplatit za jakési utrpení, s nímž nemáte cokoli společného.

Ještě nevíme, kdo za útoky stojí. Ale možná trochu tušíme, kdo to je. Kam jsme se to dostali s hedvábnou, hyperkorektní a vstřícnou evropskou politikou?

Do slepé uličky. Teroristé mohou být všude kolem nás. Vypadají jako úplně normální lidé, co vás každý den hezky pozdraví, ale jednoho dne se rozhodnou provést šílený čin. Není to armáda, kterou je možné jasně identifikovat, ohraničit a případně porazit. Mohou udeřit kdykoliv, kdekoliv a ze zálohy, počítají předem s tím, že akci nepřežijí. V tom je jejich největší síla.

Jenže, co s tím?

Evropa donedávna tyto hrůzy nepamatovala. Evropa se musí konečně probudit a bránit svoji civilizaci. Evropa musí posílit zpravodajské služby, výrazně přitvrdit přistěhovaleckou politiku. Evropa se musí také zasadit, aby životní úroveň ve třetích zemích byla snesitelná.

Jinak se tady dočkáme nového Hitlera, kterého lidé ochotně zvolí pod příslibem, že s terorem konečně pořádně zatočí.

Francie glosa terorismus
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.