Recitál Lubomíra Müllera aneb Miluju je víc než jen slovo
FOTO: Zuzana Pivcová

Recitál Lubomíra Müllera aneb Miluju je víc než jen slovo

30. 11. 2016

Máme za sebou příjemný úterní večer v  pražské umělecké kavárně Dadap,  o který se zasloužil pan Lubomír Müller  se svým hudebně-poetickým recitalem s názvem "Miluju".

Nám známý pan Lubomír znovu dokázal, že je všestranným umělcem. Během své takřka dvouhodinové "one-man-show"  představil řadu písní, k nimž složil text i hudbu. Mezi své původní básně pak zařadil i několik písní s texty dvou ženských autorek, které ho v nedávné minulosti svou tvorbou oslovily. Je potěšující, že jednou z nich je i naše portálová "básnířka" paní Zuzana Pivcová.
Na improvizovaném pódiu zaznělo blues i chanson, vystřídané svižným jazzem nebo swingem. Autor pak mezi jednotlivé písně vložil kromě svých moudrých úvah také ukázky svých básní ze sbírek Láska je všechno, láska je nic a Čekanka nebo přečetl úryvek ze své autobiografické knihy Štěstěnky z Mléčné dráhy.

Ačkoliv je Lubomír ostřílený profesionál, jeho vystoupení v sobě nenese žádné hvězdné manýry. Je klidný, přátelský a veskrze pozitivní. A jestliže jeho recital nesl název "Miluju",  znamenalo to  v jeho pojetí víc než jen milostný cit. Totiž mít rád lidi kolem sebe včetně sebe samého, mít rád svět a svůj život.

Některé naše čtenáře bohužel odradil pozdnější začátek představení v 19 hodin, který si však stanovila kavárna. O to víc jsme pak ocenili návštěvu mimopražské čtenářky i60. Budeme doufat, že se s panem Lubomírem Müllerem zase brzy setkáme, ať již formou jeho příspěvků na našem portálu nebo při některém z jeho příštích uměleckých vystoupení. Díky za krásný zážitek.

hudba
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.