Kvalitní skladové regály zajistí pořádek nejen ve skladu
FOTO: Majster Regál

Kvalitní skladové regály zajistí pořádek nejen ve skladu

17. 7. 2021

Vlastníte sklad, výrobu nebo jen prostory, kde čas od času položíte některé věci, jež potřebujete využít později? Pokud ano, můžete si být jistí, že se neobejdete bez kvalitního skladovacího systému.

Volit lze v současné době nejrůznější variace, nicméně jakousi sázkou na jistotu jsou bezesporu moderní skaldové kovové regály. Důvodů pro jejich pořízení bychom měli spousty. My se na ty nejznámější podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích.

Bytelné, ale nikoli těžké regály

Moderní kovový regálový systém se vyznačuje především maximální lehkostí samotné konstrukce. Tu bez problémů přenesete přesně tam, kde ji potřebujete mít. Zároveň si ale můžete být jistí tím, že regálový systém bude maximálně stabilní a uložení věcí bezpečné. I přes minimální hmotnost to dané regály bez problémů zvládnou. Jejich nosnost se často pohybuje okolo 400 kg, takže bez potíží unesou třeba kola od auta nebo cokoli jiného, co potřebujete uskladnit.   

Na vzhledu záleží

Zapomenout nelze ani na vzhled regálového systému. Jestliže máte pocit, že regál skladový nemusí být nutně nijak výrazně designově povedený, jste na omylu. Nejnovější regály se vyznačují kvalitním povrchem, který je natřený specifickou barvou. Odolnost vůči oděru je u takovýchto regálů poměrně solidní. Vy si navíc můžete regálové sestavy barevně přizpůsobit tak, jak potřebujete. 

Smontování regálů? Nic složitého

Strach není třeba mít ani ze složení regálového systému. Jak u šroubových, tak i bezšroubových variant se jedná o poměrně jednoduchou záležitost se vším všudy. Stačí vám pouze minimum nástrojů a vše složíte rychle a kvalitně. K dispozici jsou samozřejmě návody, a to jak v papírové podobě, tak i videa. Vaše role tak bude velmi jednoduchá. I v úplně prázdném skladu může stát regálový systém za několik desítek minut a vy do něj uložíte vše, co potřebujete.

 

 

podnikání práce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.