Bez práce nejsou koláče?!
Ilustrační foto: Pixabay

Bez práce nejsou koláče?!

29. 7. 2021

Přísloví by zasloužilo modernizaci. Bez práce jiných nejsou koláče! Alespoň to platí pro Evropu. Všechna výroba je přesunuta na východ a postupně i Afrika je vhodná. Levná pracovní síla a možnost prodeje výrobku s velkým ziskem.

Evropané již chtějí být jen bohatí, ale pracovat se jim nechce. Vedoucí čehokoliv jsou bohatě odměňováni a ostatní jen pracují. Pak jsou ještě vypláceny odměny za aktivitu. To je příklad současného rozesílání pozvánek na očkování proti Covid 19. Každý občan to má ve své poštovní schránce. Přitom řada z nich již očkovaná je. Tomu se říká vykazování práce. Je to s podivem, když v médiích posloucháme, jak nejsou peníze na nic a že se bude muset zvýšit poplatek na zdravotní pojištění. To se to platí, když se to jen vybere. Takové podnikání dokáže i cvičená opice. Stačí mít ten zajištěný přísun financí.

Máme poměrně hodně žab na pramenech, ale všichni se tam nevejdeme! Někdo bude muset i něco dělat. Prodané je již vše a peněz stále málo. Máme však nejvíce milionářů v Evropě. O dědictví či pracovitosti to určitě nebude. Je jen na ostatních, a to je většina, jak se k věci postaví. Závist a snaha dostat se mezi ně, to není cesta.

Lidstvo se žene do záhuby. Proč se šidí potraviny. Chtěl bych vidět našeho premiéra, jak si kupuje Kostelecké uzeniny a pochutnává si. Lidstvo tráví samo sebe, jen aby se nějaká skupina obohatila. Výrobky jsou vyráběny za účelem spotřebním a podmínek neopravitelnosti. Tomu se říká práce pro práci. Tržní prostředí si také vysvětlují někteří docela podivně. S větším odbytem cena stoupá?! Všude je jen vidět ta obrovská touha mamonu. Jen malá poznámka. Žádné schody nevedou do nebe a každý pramen jednou vyschne.

Zdravím všechny normální.  

Evropa politika práce
Hodnocení:
(4.4 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...