Vymyslíte vtipný název?
FOTO: Vanda Blaškovič

Vymyslíte vtipný název?

18. 1. 2022

Tak tady jsem, přátelé, v koncích. Chtěla jsem vymyslet nějaký vtipný název snímku, ale prostě mi to nejde.
Prosím, pomůžete? 
Vím, že to mnozí hravě zvládnete levou zadní....:)

Tento snímek má spadat do poněkud zvláštního téma FD jinakost, neboli odlišnost, ke dni 20.1.2022. Někdo zde napsal, že slovo jinakost vůbec neznal, slyšel ho poprvé v životě a neví, co si pod ním představit. Také ho příliš nepoužívám, můžeme místo něho použít slovo jiné, odlišné, zvláštní.

Chtěla jsem, abychom na FD začali prezentovat i snímky trochu jiné, nežli se běžně dávají. Řekne li se kaplička, hodiny, vrata atd...je vše jasné. Nad jinakostí se musí trochu zapřemýšlet, ale následně zjistíte, že fotografií s tímto tématem máte vlastně fůru. Tyto snímky nemusí spadat do kategorie líbivé. Jsou to snímky sdělující příběh, třeba i kontroverzní, snímky ze života, třeba i fota ne úplně technicky kvalitní, uveřejněná i s vědomím, že se třeba nepovezou...:). Již jsme zde diskutovali, co si pod pojmem jinakost lze představovat. Například nečekaná porucha autobusu a její následky - nakonec se vezli nejenom na kolotoči,  nebo např. zavěšená atrapa kočky, nevšední spodní záběr poštolky, barevné domečky...Každý vnímáme úplně něco jiného jako odlišnost, je to individuální, osobitý náhled na svět, zde zprostředkovaný fotografií. A i zpracování fotografie může být nevšední. 

Uvedená fotografie je z listopadu 2021 z Kutiasi, z druhého největšího města Gruzie.

Jako zvláštnost zde vidím střet tří světů. Ten náš, v součané době splašený, nemocný svět v kontrastu s pohodovým světem zvířat, potažmo přírody a již zaniklým světem minulosti.

Copak si asi říkají ti strnulí pánové, když kolem sebe vidí neustále měnící se svět? O čem asi přemýšlí pesani, jestli vůbec ještě přemýšlí, nebo spěchající paní v roušce? Kdo ví....

Co si myslíte Vy, íčkaři?

Je to pěkná blbost? Ale někteří z nás, postarších, máme čas i na blbosti..:)

Takže, možná Vás napadá nějaká vtipná poznámka, která by nás rozesmála, potěšila, nebo i přinutila k zamyšlení. Myslím, že nás zvědavých bude více.

Prosím, podívejte se aktérům děje třeba do hlavy...:) a berte to jako zábavu, díky!

fotografování zábava
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.