Tónovací krémy: Test a recenze 10 nejlepších
Ilustrační foto: makeup.cz

Tónovací krémy: Test a recenze 10 nejlepších

23. 4. 2023

Tónovací krém je šikovným pomocníkem všech žen, které upřednostňují přirozený vzhled před silnou vrstvou make-upu. Je lehký, a přesto zakryje drobné nedokonalosti, zamaskuje únavu, pleť hezky barevně sjednotí a zároveň funguje i jako denní hydratační krém. Jak ho vybrat?

Při výběru tónovacího krému se řídíme především svým typem pleti, ostatně stejně jako u většiny dalších kosmetických produktů. Suchá a zralá pokožka vyžaduje sjednocující krém s hustou strukturou a hydratačními složkami, zatímco tónovací krémy pro mastnou pleť by měly obsahovat extrakty s protizánětlivými vlastnostmi, které potlačují vznik akné. Co se týče výběru konkrétního tónovacího krému, recenze zákazníků jsou nejlepším vodítkem, stejně jako testy odborné veřejnosti. Pojďme si přiblížit, jaké produkty doporučují odborníci z interntového obchodu https://makeup.cz/.

TOP desítka tónovacích krémů na našem trhu

Nejlepší tónovací krémy pro suchou pleť

  1. Tónovací hydratační krém SPF 15 od Clarins je luxusním přípravkem, který umí zamaskovat pigmentové skvrny i záněty a nanést ho můžete také pod oči místo korektoru. Navíc chrání před slunečním zářením, takže při běžných jarních procházkách nebudete potřebovat další ochranný krém.
  1. Rozjasňující tónovací krém na obličej Lancer patří do dražší kategorie, vyšší cena má však své opodstatnění. Tento sjednocující krém vám totiž kromě vylepšení tónu pleti rovněž vyhladí vrásky, a působí tedy zároveň jako prostředek proti stárnutí.
  1. Krémová báze Bourjois Healthy Mix Serum obsahuje výtažky z liči, bobule goji a granátových jablek, což jsou známé životadárné plody plné antioxidantů. Tento přípravek proto vaši pokožku rozjasní, omladí a dodá jí potřebné živiny. Je vhodný pro všechny ženy, které hledají účinný, víceúčelový tónovací krém. Recenze jsou velmi pozitivní.
  1. Multifunkční matující krémový tón na obličej od Oriflame patří k cenově dostupným přípravkům, které nezklamou ani kvalitou. Je obohacen o faktor proti slunci SPF30 a dodává pleti líbivý, matný vzhled.

Nejlepší tónovací krémy pro mastnou pleť

  1. Tónovací pleťový krém proti zarudnutí SVR Sensifine je určen přímo pro citlivou a problematickou pleť se sklony k zánětům. Jeho účinky jsou zklidňující, a přitom perfektně zakryje nedokonalosti pokožky.
  1. Tónovací krém na jizvy po akné SesDerma ocení všechny ženy, které trápí nevzhledné akné. Jak název napovídá, zakrývá a pomáhá hojit jizvičky na problematické pleti. Jde o další sjednocující krém, který rozhodně nezklame.
  1. Lumene CC Color Correcting Cream se hodí pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Je totiž velmi lehký a k pokožce opravdu šetrný. Navíc obsahuje SPF 20, tudíž chrání před škodlivým UV zářením při běžném pohybu v oblastech, kde slunce není tolik intenzivní. Opět jde o spolehlivý tónovací krém, recenze vám to potvrdí.
  1. Tónovací opalovací krém na obličej Eco Cosmetics s ochranným faktorem SPF 15 má podobné vlastnosti. Pokožku zklidní a hydratuje, přičemž jí zároveň dodá přirozený sjednocený vzhled.

Jaký sjednocující krém zabalit na dovolenou

Pokud se letos chystáte k moři nebo na hory, slunce tam bude pálit mnohem více než v české kotlině. Pro tuto příležitost je proto vhodné opatřit si sjednocující krém s faktorem 50, který vaši pokožku před UV zářením spolehlivě ochrání. Nejlepší recenze v tomto ohledu získaly tyto produkty:

  1. Bella Aurora CC Anti-Spot Cream SPF50 je CC krémem s vlastnostmi tónovacího krému. Recenze potvrzují, že poskytuje vysokou ochranu před sluncem a kromě toho dodává pleti jemný opálený nádech. Pokožku zanechává matnou a na dotek sametovou.
  1. Tónovací opalovací krém Cantabria Labs obsahuje kromě vysokého faktoru SPF50 také hydratační složky a antioxidanty. Funguje jako krém na opalování a podkladový make-up v jediné tubě.
kosmetika péče o pleť
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.