Dole bílá, nahoře modrá
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Dole bílá, nahoře modrá

22. 1. 2024

Ne, nebojte se, to není hádanka. Je to modré nebe a bílá zem, to je to, co nás v sobotu odpoledne vyhnalo ven. Zem byla pokrytá sněhem a vůbec to nevypadalo špatně. Protikladem bylo nebe, to naopak bylo krásně modré a nebyl na něm ani mráček.

Nevyužít téhle parády by bylo hloupé, a tak jsme se rozhodovali kam vyrazit. Vyhrál to golf, říkali jsme si, že tam bude krásná procházka. Cestu dobře známe, netrvalo dlouho a byli jsme na místě. Proti nám šly dvě paní s pejsky a ty nám potvrdily to, co jsme si mysleli. Ano, uhádli jste, bylo zavřeno.

Tohle mě, fotografa maniaka, ovšem nemohlo zastavit. Všechno kolem bylo čistě bílé a v kontrastu s modrým nebem to působilo opravdu krásně. Když jsem vyfotila, co se dalo, popojeli jsme kousek dál. Nedaleko od golfu je Ústecké letiště. Cestou tam nás provázela hejna vran a holubů, bylo jich všude opravdu požehnaně. Není se čemu divit, naproti letišti je totiž velká skládka a to je to, co tam ty ptáky táhne. Samotné letiště bylo samozřejmě zavřené, ale to nám nijak nevadilo. Aspoň máme tip na léto.

Zvu vás na malou fotoprocházku po bílé zemi s modrým nebem nad hlavou. Cestou zpátky jsem neodolala a v cukrárně jsem nám koupila něco sladkého, aby nám ten zavřený golf nebyl moc líto. Pro pořádek, bílé tečky na fotce jsou holubi, černé jsou havrani, nebo vrány. Těšíme se na jaro a přeji všem pohodu a hlavně zdraví, až ho budeme vítat.

fotografování města a obce příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.