Zvolte si fasádu i střechu, které se stanou chloubou vašeho domu!
Zdroj foto: Tomasz Zajda, Adobestock

Zvolte si fasádu i střechu, které se stanou chloubou vašeho domu!

1. 2. 2024

Stavíte nebo rekonstruujete a přemýšlíte o tom, jakou si pořídit střechu nebo fasádu? Chcete, aby váš dům působil nadčasově a zapadl do okolní zástavby? Pak byste se měli zamyslet nad plechovými krytinami a fasádními obklady, které jsou dnes dokonalým spojením odolnosti a elegance, a navíc za velmi rozumnou pořizovací cenu! Jaké další výhody vám plechové střechy a fasády nabízejí?

Kvalitní plechovou střechu dnes už od tašek nerozeznáte!

Není tomu tak dávno, kdy platilo, že plechová střecha se používá především u rekonstrukcí, protože má nízkou váhu a pak je přívětivá i ke starším krovům. Dnes je situace trochu jiná, nízká váha sice zůstává, ale nejen design, ale i technologie v oblasti plechových krytin pokročili vpřed, tak plechové střechy nabízí výhod ještě více, aniž byste museli dělat kompromis v oblasti designu!

Plechové střechy se dnes vyrábí v rozličné škále barev i tvarů. Vybrat si můžete moderní hladké linie nebo tradiční vlnu, které dokonale sladíte s architektonickými prvky vašeho domu i okolní zástavby. Navíc vám plechová střecha díky inovativním povrchovým úpravám nabízí dlouhou životnost bez nutnosti pravidelné údržby a potěší vás i léta trvající barevná stálost. Bát se nemusíte o kondici střechy, ani v extrémním klimatických podmínkách, které jsou v posledních letech stále více zmiňovaným problémem. Kvalitní plechová střecha jim hravě odolá.

Další nespornou výhodou plechových střech je i možnost aplikace na ploché i šikmé střechy od nízkých sklonů, v čemž hravě předčí pálené i betonové tašky.

Hledáte netradiční řešení, které oslní? Zkuste plechový šindel

Ladí váš dům s aktuálními módními trendy, ale vy chcete něco víc? Rádi byste, aby některý jeho prvek čerpal z tradic a dodal tak vašemu domu osobitý vzhled? Vyzkoušet můžete sindel! Šindelová střecha s unikátním vzhledem dnes už nemusí mít složitou realizace a údržbu, protože ani nemusí být ze dřeva. Podívejte se na plechové šindele, které vás mile překvapí vyladěným spojením regionální tradice a současných architektonických trendů.

Minimalistické a praktické plechové fasády si zamilujete!

Hledáte praktické a elegantní řešení pro opláštění vašeho domu? Velmi praktickou a slušivou volbou může být plechová fasáda. To nicméně dokazuje i jejich hojné využití v severských státech, kde se v architektuře neustále hledají stavebně konstrukční řešení, která budou jednoduchá a nabídnou mnohou zajímavých užitných vlastností. Patří mezi ně vysoká odolnost vůči vysoké sněhové pokrývce, silným poryvům větru, ale i možnost aplikace efektivních zateplovacích systémů, díky kterým snížíte náklady na vytápění i klimatizaci.

Plechové fasády jsou již dlouhé roky oblíbené u průmyslových a logistických objektů a jejich užití se stále více rozšiřuje i do oblasti staveb určených k bydlení či rekreaci. Za tímto zájmem samozřejmě stojí stále větší nabídka maloformátových fasádních obkladů s rozličnými designovými prvky.

Plechovou fasádu si tak již lidé nepořizují pouze na moderní novostavby, které splňují normy pro nulové či pasivní domy, ale i na starší stavby, kterým chtějí vdechnout nový život.

 

 

bydlení stavba
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.