Barevné odpoledne
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Barevné odpoledne

5. 5. 2024

Tak už tu máme květen, kdy všechno kolem rozkvétá. Jenomže letos nám všechno odkvetlo už v dubnu. Najít na 1. máje kvetoucí strom bylo skoro nad lidské síly, u nás to zachránila větvička šeříku. Na to, abych letos neuschla, to snad stačilo.

Tento rok jsme vynechali Zahradu Čech v Litoměřicích, domluvila jsem se s dcerou, že bychom mohly navštívit zahradnictví v Chabařovicích. Nepotřebovaly jsme toho moc, jen jsme si chtěly koupit okrasnou trávu.

Je čtvrtek 2.5.24 odpoledne, dcera mě vyzvedla doma a vydaly jsme se směr Chabařovice. Počasí bylo jak dělané pro procházku mezi stromy a květinami. Myslela jsem si, že vzhledem k tomu, že byl všední den tam moc lidí nebude, ale opak byl pravdou. Bylo se na co dívat, venku byla spousta stromků, několik druhů okrasné trávy, nějak jsme si nemohly vybrat, ale nakonec jsme jí našly. Pavilon s květinami byl plný barevných květin, u nás to vyhrála bazalka. I v hlavním pavilonu se bylo na co dívat, krásné byly pokojové rostliny.

Zvu vás na malou procházku barvami, které umí jen matička příroda, za vůní musíte jít osobně. Doufám, že mi ta okrasná tráva na naší zahradě krásně vyroste. Přeji všem pohodu a hezké a klidné jaro a léto.

 

 

 

Jarní soutěž 2024 příroda zahrada
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.