Fotogalerie: Vycházka

Fotogalerie: Vycházka

11. 12. 2014

Na turistické vycházky chodím většinou s vnukem. Výlety si naplánujeme na celý den, nespěcháme, kde se nám líbí posedíme a kocháme se krásnou přírodou.

Jeli jsme autobusem do Karlovy Studánky a potom ještě "kyvadlem" (bus KS-Ovčárna a zpět) na Ovčárnu. Dál už jsme šli pěšky až na Skřítek, odtud autobusem do Šumperka a odtud vlakem domů.

fotogalerie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Zdeni,jsi jednička.Ta kytička bez názvu bude asi kohoutek .Tenhle kraj určitě stojí za návštěvu.Snad se mi to někdy podaří.Díky za ukázku.
Radovan Cakl
Pěkná Vycházka i fotky. Skoro by se dalo říct, že mapy netřeba. Jeseníky jsou krásné, jezdíme od r. 2008 jednou až 2x ročně do Rapotína a Velkých Losin. Bohužel, špátné nohy a astma nejsou dobrým předpokladem pro horskou turistiku a těch cca 12 km bych nezvládl. Takže dík za virtuální procházku a zážitek.
Alena Vávrová
Nádherná vycházka a popis včetně geologie a orientace. Díky! Ze mne se stala milovnice Jeseníků ještě tak o desítku a něco let dříve, nežli jsem si mohla s Hankou Pr. splnit svoje velké přání znovu se tam podívat. Byla jsem tam předloni i letos. Jsou to nádherné hory.
Zoja Sedláčková
Objevila jsem Jeseníky v roce 2012 díky Hance Práglové, která nás pozvala se svými seniory na týdenní pobyt do Karlovy Studánky. Hned jsem si je zamilovala. Vloni jsem vyrazila se sestrou do Velkých Losin a letos opět s Hanou do K.Studánky. Díky vašemu výletu mám tip na další vycházku při příštím pobytu.
Miroslav Štorch
Také rád vzpomínám na Jeseníky, kde jsme se studenty měli krásný turistický kurz a bydleli na chatě Barborka kousek od vysílače Praděd. Teď nedávno tam hořelo. Moc pěkné snímky. Je vidět, že jste do fotografického kroužku nechodila zbytečně, jak jste psala v retro-příběhu. Díky za potěšení z rozhledů.
Anna Potůčková
Nádherné fotečky. Máme tu spoustu krás a zajímavostí, jen je třeba se dívat a všímat si jich.
Hana Rypáčková
Jak ráda jsem se zase do těch míst podívala.A v tak nevídaně krásném počasí.Moc hezké. Kdysi jsme tam s manželem nachodili přes 300 km ve čtrnácti dnech.Oba jsme si teď s fotečkami zavzpomínali.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.