Přes dvě vesnice

Přes dvě vesnice

18. 1. 2015

Sebrat psa, vzít foťák a vyrazit na cestu jen tak, kam mě nohy zavedou. Nejraději  do blízkého lesa nad zahradou, kolem Otavy na Slaník nebo podél Volyňky do Mutenic, Radošovic k Volyni. 

Bylo to vloni na jaře, kdy jsem z Mutenic zamířila polní cestou do Sousedovic a kolem Holských rybníků k Sousedovickému a přes Podskalí domů. Nevytřídila jsem fotky, a vznikl tak záznam jedné cesty, doprovázený jihočeskými písničkami.


Můžete se podívat:
 
fotogalerie naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Brouzdám po i60, protože mám virózu a narazím na Vaše Toulání. A hned se mi zvedne nálada. To Vaš video - písničky i fotky - krásné pophlazení po duši. Děkuji
Zdenka Jírová
To byla krásná procházka podmanivou jihočeskou krajinou. I jsem si spolu zazpívala. Děkuji za nevšední zážitek.
VANDA Blaškovič
...a já zase jihočeskou krajinu miluji. Krajina rybníků, lesů, vod a strání...rodiště moje a mých předků. No jsem patriot. Ale i kdybych nebyla, tato procházka by mne vzala za srdce. Moc ráda bych se prošla s Tebou Hanko! Cítím čerstvý vzduch....
Zuzana Pivcová
Krásné, zvláštní, že jihočeskému venkovu jsem přišla na chuť až po letech, kdežto v mládí, když jsem se přistěhovala z Podkrkonoší, mi připadal nudný a zapadlý. A jihočeská dechovka mě provází každé léto na chalupě, jelikož náš "kastelán" tam jiného neposlouchá. Moc hezké náladové fotografie a vůbec celý příspěvek.
Růžena Antlová
umíš a to moc hezky paráda !!!!
Libuše Křapová
Hanko, paráda, nádherné fotky. Tvůj Venda spí a já s Ferdou jdeme ven, slíbila jsem mu, že dnes vyrazíme na procházku.
Eva Mužíková
Hani, Tvé prezentace mne vždy potěší, zvláště dnes, kdy je venku jako v prádelně.
Hana Rypáčková
Jejda , to je překvapení.Přišla jsem z vejšlapu,,Venda už usnul pro vyprání /dost bahnité cesty/, Milda kouká na zasněžené boule a zastihla jsem vypadnutí naší závodnice. Mám radost, že se vám procházka líbí. dám si teď kafe a porozhlídnu se tu.
Hana Šorejsová
Hanko, jsi šikulka !
Marie Magdalena Klosová
Malebný kraj,malebné fotografie.Nádhera!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.