Česká televize uvádí…
modelky magazínu i60!

Česká televize uvádí…
modelky magazínu i60!

23. 1. 2015

Projekt i60 Senior Fashion pronikl do hlavního vysílacího času České televize. Nebylo to poprvé, naše zralé modelky se v ČT objevily již třikrát – ve zprávách, v Dobrém ránu i v cyklu Sama doma. Tento čtvrtek ovšem dostaly zatím největší prostor.

Zábavně-publicistický pořad Gejzír oblíbených moderátorů Ivety Toušlové a Jiřího Rejmana zrekapituloval naši listopadovou módní přehlídku i60 Senior Fashion v pražských Letňanech a přidal i komentáře jednotlivých aktérek.

V hlavních rolích samozřejmě účinkovaly naše dámy: Miroslava Matoušková, Marcela Zvadová, Helena Mandíková, Stáňa Ledererová a Vladimíra Beranová.

„V restauraci jsem zaslechla rozhovor dvou třicátníků, že ženy kolem šedesátky se hodí jen k vaření a uklízení. To mě tak rozčililo, že jsem do toho šla,“ vysvětlila své pohnutky k účasti na přehlídce i60 Senior Fashion paní Helena Mandíková. „Na stará kolena jsem ještě chtěla udělat terno,“ přisadila si v nadsázce Miroslava Matoušková.

Stylitska a módní poradkyně Táňa Havlíčková, patronka projektu i60 Senior Fashion, která připravovala dámy na minulých přehlídkách, je toho názoru, že ženy by neměly soupeřit se svým věkem a přijmout ho, jaký je. „Pokud jsou spokojeni sami se sebou a k tomu mají charisma, je to nesmírně osvobozující a krásné poselství v jakémkoli věku,“ prohlásila.

Připomeňme jen, že akce v obchodním centru Letňany (více o akci si můžete přečíst zde) se konala počátkem loňského listopadu a byla vyvrcholením série přehlídek našich odvážných dam. Byla nezapomenutelná a jako host zde mimo jiné vystoupil zpěvák Václav Neckář se skupinou Bacily.

 

Na vystoupení modelek i60 v pořadu Gejzír se můžete podívat zde.

Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elen Zajíčková
Svoje nadšení jsem omylem připojila k předcházejícímu článku, který na vysílání Gejzíru předem upozorńoval . Budu se tedy opakovat. Dámy, byly jste skvělé a šmrncovní ! K tomu velkolepé modely, profesionální podání, báječná atmosféra. Tu jsem cítila až u mě doma. Děkuji. Škoda, že to netrvalo déle. A kdyby takových pořadů bylo více ! Všechny akce i60 v médiích se povedly. Konstatuji, že každá další předčí tu minulou. A to je dobře. Jsme stále lepší a lepší. Snad si konečně všichni uvědomí, že věk je jen relativní pojem. Že zárukou úspěchu není nutně mládí, že i zralost stojí za zájem a obdiv. A ten já cítím ke všem, kteří se do projektu jakkoliv zapojují. Především však k těm, kteří vše vymysleli a stále vymýšlí nové a nové nápady pro nás, a s námi. Čas ukáže, že to byla správná volba. Nadšení a svědomitost je cítit z každého projektu. Tak jen ať nám to vydrží!
Zuzana Pivcová
Byl to hezký pořad a modelky mluvily přirozeně a inspirativně. Škoda jen, že některé z nich se tu zřejmě nikdy víc neobjeví (nebo spíš nezapojí). Tak díky za článek, mladý Honzo! :-)) Jen tak dál.
Marie Magdalena Klosová
Je to opravdu vydařený projekt,který většinu z nás dovedl mnohem dál,než na molo.Ačkoliv,i to bych si ráda zopakovala.A "holky" v televizi byly perfektní!
Alena Tollarová
Vando, byla jsi to přece Ty, kdo dával na začátku roku na foto dne Schody do roku 2015. A ty vedou vzhůru! Tak jen tak dál a všem dalším modelkám přeji také takový úspěch.
VANDA Blaškovič
Už to, že se CT zúčastnila tohoto projektu něco znamená ! Gratuluji všem. Jak zúčasněným ženám tak organizátorům ! Nevšední akce. Myslím, že každá další přehlídka již tuto nepřekoná. Nebo ano?
Hana Šorejsová
Také budu opakovat to, co ostatní, modelky vypadaly všechny velmi dobře, rodinka obdivovala mladého Honzu Rašku.
Soňa Prachfeldová
Ano také musím vyřídit pozdrav panu Raškovi od přítele, Honzíku, moc Vám to seklo ! A je skvělé, že takové mládí se o nás stará !
Hana Rypáčková
Sledovala jsem úspěšné děvy, manžela ale nejvíc oslnil Jan Raška../Přerušil své sportovní sledování ./
Soňa Prachfeldová
Šmrncovní děvčata !
Miroslav Štorch
Výborná propagace a pěkné záběry. Děvčata byla příjemná a v pěkných modelech. ;-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...