Vtipnější vyhrává: Nepřivazujte 
členy své rodiny k zábradlí!

Vtipnější vyhrává: Nepřivazujte
členy své rodiny k zábradlí!

28. 1. 2015

Naši domácí pejskové jsou bezpochyby členy našich rodin. Jak psal Karel Čapek - my jsme také členy jejich smečky. Psi jsou diskriminováni, protože nemohou vstupovat do obchodů, nemocnic, knihoven a dokonce nemohou jít s námi do divadla, opery či kina. Neuvidí tak žádná kvalitní kulturní díla.
Ale někteří majitelé obcházejí hygienické zákazy a nosí si pejsky s sebou do obchodu v tašce, protože  se bojí krádeže svého miláčka. Jedna dáma dokonce svého yorkšhírka v obchodě hřála v náručí na prsou. Zaměstnancům obchodu to nevadilo - nebo si malého psíka nevšimli.

Ukradený a nalezený pejsek

Nedávno jeden pejsek smutně kňučel přivázaný před obchodem a starší soucitná paní ho odvedla na městskou policii s informací, že někdo toho psa týrá. Majitel psa se po nákupu divil, kam jeho drahý miláček tak rychle zmizel. Došel silně rozčilený na služebnu městské policie a nahlásil odcizení čistokrevného psa, který stál čtyřicet tisíc korun. Jak šťastné bylo shledání, když zjistil, že městští strážníci už hledají majitele týraného pejska, kterého mají v cele zadržení. Nikdo nebyl obviněn ani postižen pokutou. Happy end.

 

Umíte si udělat legraci nejen z ostatních, ale také sami ze sebe? Dokážete vymyslet a popsat veselý příběh? Podařilo se vám zachytit svým fotoaparátem, videem či mobilním přístrojem nějakou veselou příhodu či situaci? Vyštete své veselé příspěvky či footografie do naší soutěže "Vtipnější vyhrává" a získejte některou z cen. Více informací najdete zde.
Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Šťastný konec. Ve městě bych se bála nechat psa samotného před obchodem. Na vsi u nás je to lehčí. Každý každého známe a moje boxerka si zatím s nakupujícími povídá.
Jana Šenbergerová
Nemáte to, vy pejskaři, lehké. Jak vidím ani pejsci s vámi, natož s nepejskaři, nebo milovníky zvířat. :-)
Růžena Antlová
minule jsem viděla pejska uvázaného ke kočárku u obchodního domu který sebou cukal tak že málem kočárek převrhl i když byl kočárek zabržděný i tak se pejskovi povedlo ho odtahnout k parkovišti byl totiž skoro větší jak ten kočárek . Za chilku vyšla z obchodu mladá paní s nákupním košíkem ve kterém sedělo asi roční dítě .To se mi ulevilo.
Eva Mužíková
Podobný příspěvek jsem někde četla, to snad hajný uvázal pejska do stínu, dokonce snad ke svému autu a odešel. Když se vrátil, pes pryč a našel jej také jako " týraného" kdesi v útulku... co na to říci, někdy se to s tou " ochranou přírody" trochu přehání...ale na druhé straně, obžalovaná je lhostejnost

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...