To byl souboj! Tipovačku i60
vyhrává Miluše Hasenohrlová!

To byl souboj! Tipovačku i60
vyhrává Miluše Hasenohrlová!

1. 2. 2015

Tak to byl tedy neuvěřitelný souboj. Celý týden si udržovala první místo v naší tenisové tipovačce paní Mirosava Kubešová, která vedla průběžné pořadí zhruba o pět až sedm bodů. Po finálovém zápase Djokovič-Murray a tedy po posledních tipech celé soutěže se dostala do vedení paní Miluše Hasenohrlová. O jejím celkovém vítězství nakonec rozhodl zbývající nevyplněný tip, a to správná odpověď na úvodní otázku: Který tenista vyhraje Australian Open. Paní Lenka i paní Miluše odpověděly správně Novak Djokovič, a díky tomu si už první místo udržela paní Miluše Hasenohrlová, druhá skončila Lenka Vorářová a na třetí místo se nakonec posunula Miroslava Kubešová!

Gratulujeme vítězce k nádhernému výkonu a také k získané ceně, kterou je sada holí na hru kroket od společnosti Rockwood. Dámám na druhém a třetím místě pošleme sbírku básní Šedesát odstínů lásky.

Zajímavé na této poslední tipovačce kromě vyrovnaného souboje bylo také to, že se v ní lépe dařilo odhadovat výsledky ženám, než mužům. Ženy obsadily prvních šest míst, nejlepším mužem na sedmém místě byl Miroslav Štorch.

Každopádně gratulujeme všem soutěžícím za odvahu vyzkoušet si tipování výsledků sportu, který je mnohdy velmi nevyzpytatelný.

Králem mezi muži je opět Novak Djokovič

Poslední body v naší tipovačce jsme rozali za finálový zápas Djokovič-Murray. Krásný souboj dvou tenisových velikánů posledních doby urval pro sebe Djokovič, který tak opět potvrdil, že je v současnosti skutečným tenisovým králem. Pohár pro vítěze Australian Open tak pozvedl už popáté, celkem je to pro něj osmý grandslamový titul! 

Murray sice začal dobře a vyhrál první set v tiebreaku 7:6, ovšem Djokoviče to nijak nerozhodilo. Stejným poměrem vyhrál druhou sadu a pak už na kurtu dominoval. Zejména ve čtvrtém setu už to byla ze strany Novaka doslova exhibice.  

A právě za vítězství Djokoviče v celém turnaji dostali naši soutěžící posledních pět bodů. Skončilo letošní Australian Open, skončila i další tenisová tipovačka. Věříme, že se příště ke sportu i k tipování zase vrátíme!

tenis
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Hasenohrlová
Děkuji Miroslavo, byla jste zdatná soupeřka, těším se na další Tipovačku...
Miroslava Kubešová
Gratuluji vítězce tipovačky Milušce i Lence na druhém místě. Tipovačku jsem nestihla hned od začátku, tak třetí místo je pro mne úspěch :-).
Miluše Hasenohrlová
Evi děkuji...
Eva Mužíková
Miluško, i já posílám gratulaci. Samozřejmě i dámám ma dalších místech. Skláním se, já se na tenis, když jsou ve hře naši ráda dívám, ale tipovat bych si opravdu netroufla. Jak píšete, já jsem spíš na tu prózu ...
Miluše Hasenohrlová
Děkuji Miroslave, Radku a Jíťo,Vando a Jano za gratulaci.Ano je to zásluha také manžílka :-))Někdy,někde a někdo řekl :"rukou společnou a nerozdílnou"...a Já se toho držím :-)))Výhry si moc vážím....Vím,že v jiné oblasti nemám šanci.....protože,nemám "básnické střevo",pohádky psát neumím a krásné fotky mým "retro"foťáčkem také nesvedu...tak ještě jednou děkuji....a ty vyležené zápasy jste opravdu trefili,protože oba marodíme.....:-)))
Jana Šenbergerová
Blahopřeji vítězce i dalším ženám a jejich partnerům. Je milé mít doma oporu. :-)
VANDA Blaškovič
Miluško, super ! Vím, že jsi šikovné děvče . Bravo ! Vanda.
Radovan Cakl
Paní Miluško, gratulujeme s Jíťou k prvnímu místu v Tipovačce. Už jen vyležet ty zápasy byl úctyhodný výkon ;-)
Miroslav Štorch
Gratuluji k vítězství paní Milušce Hasenohrlové i dalším dámám, i když vím, že za řadu z nich tipují jejich mužstí partneři, jak některé přiznaly :-) Z technických důvodů jsem dvě tipovací série netipoval, tak bych se asi byl na tom bodově lépe. Ale nevadí je to jen hra. Tipuji i jinde a třeba za 8 vsazených Kč vyhraji 1164 % tj. 93 Kč za jeden tip. To je zábava pro důchodce sportovce :-) http://storch.m.sweb.cz/remizy.jpg A Novak Djokovič si zasloužil krásný pohár http://storch.m.sweb.cz/NE-Novak-pohar.jpg a příhlížel i legendární Australan Rod Laver, po kterém je pojmenována tenisová aréna v Melbourne http://storch.m.sweb.cz/NE-Rod-Laver.jpg - Už se těšíme na další tipovačku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...