Foto

Velká módní soutěž:
známkování modelek

1. 2. 2015

Průběžné výsledky Velké módní soutěže:

Jméno Známka Fotografie Soutěžní příspěvek
Ludmila Ráblová 1,02 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž: Vyřešené
dilema až na poslední chvíli


Božena Vyšatová 1,12 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Tak toto je můj outfit


Hana Lancová 1,36 Geometrie, to je moje

Velká módní soutěž:
Geometrie, to je moje


Marie Magdalena Klosová
1,38 Když si vyjdu do kavárny

Velká módní soutěž:
Když si vyjdu do kavárny


Helena Fruhbauerová
1.41 Helena Fruhbauerová

Velká módní soutěž:
Moje vernisáž


Jana Mesarčová 1,55 Módní soutěž

Velká módní soutěž: Jsem
ráda na všech svých cestách


Mája Abrahámová 1,57 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Můj relax s módou


Dagmar Bartušková 1,65 Na poslední chvíli

Velká módní soutěž:
Na poslední chvíli


Renata Macháčková
1,85
Renata Macháčková 1

Velká módní soutěž:
To je můj volný čas


Eva Znamenáčková 1,87  Taška připravena.

Velká módní soutěž:
Pilates mi změnilo život


Naděžda Špásová 1,89 Odvaha se počítá

Velká módní soutěž:
Odvaha se počítá


Lidmila Nejedlá 1,94  Lidmila Nejedlá  

Velká módní soutěž:
BONA RES QUIES!

Alena Tollarová 1,96 Alena Tollarová

Velká módní soutěž:
To jsem prostě já


Eva Mužíková 2,15  Eva Mužíková

Velká módní soutěž:
Tak tady mne máte


Júlia Vonásková
 2,2  Júlia Vonásková  

Velká módní soutěž:
Moje barevné léto

Soňa Prachfeldová 2,23 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Vždy žijme naplno!


Michaela Přibová 2,23 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Volnost, lehkost, sladění


Jaroslava Lutovská 2,3 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit


Jitka Caklová
2,31  Velká módní soutěž: Úvodní foto  

Velká módní soutěž:
Můj staronový outfit

 Eva Krausová   2,38  Eva Krausová 1  

Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

Hana Šimková 2,51 Velká módní soutěž

Velká modní soutěž:
Můj nezničitelný outfit


Hana Rypáčková 2,62 Na posezení s přáteli

Velká módní soutěž:
Posezení s přáteli


Marta Zaoralová 2,66  Můj odpolední outfit

Velká módní soutěž:
Já a můj outfit


 Alena Várošová
 2,96  Alena Várošová  

Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

 Zuzana Maternová
 3,26  Velká módní soutěž  

Velká módní soutěž:
Vojenský styl mě baví

       
       

     
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
Modelky Velká módní soutěž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Júlia Vonásková
p. Vando,ani se Vám nedivím,že jste to vzdala,dneska bych to udělala taky,ale na Vás jsem se těšila a věřte, když jsem viděla Váš profil tu 1 by jste ode mě dostala, jste snad jediná která se nás zastala,rozumná,sympatická,inteligentní Vanda.....děkuji a hodně štěstí v životě přeje Julie
VANDA Blaškovič
Ale paní Várošová, Vy jste v tom opravdu nevinně. A děkuji Vám. Soutěž je prima a ráda uvidím další modely s korektním hodnocením žen a mužů sledujících Velkou módní soutěž na i60.
Alena Várošová
Tedy paní Vando,to jste mne dorazila,koukla jsem se na Váš profiil a jste naprosto vkusně,krásně a moderně oblečená na 1*.Nechápu proč jste se odchlásila,snad jste se neurazila s těmi mými srandičkami,že bych ša na gynekologii a pak k holiči?To by mi bylo velmi líto a snažila bych se Vás přemluvit,at do toho jdete..Pokud jste to tak chápala,tak se Vám omlouvám.Nejsem člověk,který by chtěl někoho urážet a ubližovat. Navíc jste mi nesmírně sympatická,rozumná a inteligentní.Jak píše paní Eva K,myslím si o ní,že je to čestná žena,která si také zažila své utrpení a našla tu na íčku své kamarádky. Hezký večer
Eva Krausová
Paní Vando B. , nic mi nedlužíte, o ničem nevím. A jak jste přišla na to, že jste mne rozlobila? V takové soutěži nemůže člověka nic rozlobit přece, spíš se pousměje nad některými výroky, nad matematikou, krasobruslením a podobnými nesmysly. A Vás asi vůbec nechápu,nejdříve, že se přihlásíte, nyní, že jste odstoupila ze soutěže, ale pokud vím, tak jste v ní vůbec nesoutěžila, tak jak jste z ní mohla odstoupit...? Pro mne jsou odvážné všechny dámy ty, co soutěží, nesoutěžní oblečení a nejde jen o outfit je k čemu? Souhlasil se mnou pan Cakl a opakuji jeho slova "klídek ženy a neberte se tady tak vážně".
VANDA Blaškovič
Všimla jsem si, že zde dlužím odpověď pí. Krausové. Takže, odstoupila jsem ze soutěže. S připomínkami komise naprosto souhlasím a věřím, že se situace vyjádřením dam z komise zklidní. Je to krásná soutěž, určitě jedinečná na internetovém portálu. Ceny jsou lákavé a vůbec ne běžné. Moje nesoutěžní outfity jsem dala, i pro Vás paní Krausová, na svůj profil. Třeba potěší, nebo pohorší. Opravdu nevím.
Alena Tollarová
Dámy, to já klidně přiznám, že já svoje umístění za fiasko považuji a hlásat, že je mi to jedno, nebudu.
Alena Várošová
Ne Vando,já jedinná bych šla na gynekologii a zastavila bych se u holiče....dobře jste to popsala,jste férová a to se cení.Je to jenom soutěž formou zábavy..
VANDA Blaškovič
A ještě bych dodala, možná že jste si všimly, že pokud známkuji, tak známkuji skutečně předváděný model.. Snažím se, aby známka nebyla ovlivněna kamarádstvím. Ona totiž pravda někdy kamarádce pomůže více, nežli jakési lhaní a jakési podkuřování. Také jsem si všimla, že některé dámy nepochopily princip soutěže a nechávají se unést bohužel závistí. Ono je to opravdu totiž poznat. Já pokud vím, že dáma je rozumná a moji známku, byť špatnou přijme, udělám to. To se stalo u Lidmily a žádná 4 neovlivnila naše přátelství. Naopak. Takže být čestný sám k sobě a i k druhým je myslím všude na místě. I když tady v soutěži se dá v podstatě kritizovat skoro všechno...ale jedno vím jistě, děvčata v komisi jsou odbornice a mají vkus. Bezesporu. Pokud Vás bolí zub, půjdete snad na poradu k holičovi?
VANDA Blaškovič
Dobrý den děvčata, tak jsem překvapená, že se tady o mně mluví. Čím jsem Vás paní Krausová rozzlobila? Abych uvedla věc na pravou míru. Teprve před nedávnem jsem se dala do pořádku po nemoci a mohla nafotit konečně fota. Tak se také ukážu...:)) ale to víte, v 63 letech to už asi nebude žádná sláva, ale půjdu do toho. Urćitě si nedělám nárok na bednu. Já bych ty ceny ani nemohla využít. Ale půjde mi o hodnocení naší milé poroty. A určitě si je vezmu k srdci. Jinak, když se dívám na pořadí modelek, pokud bych se umístila do 5.místa, tak bych byla spokojená. A ještě dodávám, zdá se mi, že porota byla ze začátku k některým modelkám přísnější nežli později.Myslím, že modelky na 7., 9. a posledním místě patřily více dopředu. Ale to je jen můj názor. Hezký večer!
Júlia Vonásková
Klídek.....já jsem to ze začátku brala jako zpestření,že se přiučím,když někdo má Upravnu oděvu v Tescu,kam se jen tak někdo nedostane a už jsem tam 20 let,tak taky o něčem vypovídá,mám spoustu butiku na starost a i mladý se přijdou poradit,takže moda je mě od dětství blízká,miluji kombinace,co sluší mě,nemuže mít jiná a obráceně, každá máme svuj styl,rozhodně na bednu nechci!byla jsem zvědavá a rychle mě to přešlo!jsem ráda,že jsem tak jak jsem a nikam se nehrnu,známku 1 dám,až uvidím,že to je fakt krásně ustrojená žena!já jsem v pohodě a určitě si život nekazím touto soutěží,bavím se, krásný víkend v klidu přeju

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.