Střevíčky pro Popelku 
světoznámých návrhářů

Střevíčky pro Popelku
světoznámých návrhářů

17. 2. 2015

V rámci Filmového festivalu v Berlíně byla otevřena výstava střevíčků pro filmovou Popelku, jejíž novou adaptaci představili filmoví tvůrci poprvé právě nyní v Berlíně. 

Na výstavě bylo představeno 11 luxusních střevíčků, které byly vyrobeny návrháři zvučných jmen, mezi nimiž jsou (abecedně): Paul Andrew, Alexandre Birman, Manolo Blahnick, Rene Caovilla, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Nicholas Kirkwood, Louboutin, Charlotte Olympia, Jerome C. Rousseau a Stuart Weitzman. K výrobě střevíčků byly použity krystaly Swarovski. Společnost Swarovski taktéž vyrobila ve spolupráci s oskarovou kostýmní výtvarnicí Sandy Powell skleněný střevíček, který se objeví ve filmu.

Na novou adaptaci věčného příběhu Popelky, v němž zazáří Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden nebo Helena Bonham Carter, se mohou čeští diváci těšit 19. března.

Který střevíček byste si vybrala Vy?

móda
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Nádhera, nosím podpatky jako malá osoba, ale na tyhle bych si netroufla, jsou krásné všchny.
Miluše Hasenohrlová
To je krása.....Já bych brala všechny......a pořád bych se jen koukala a koukala, protože chodit v nich by bylo o zdraví :-)))
Libuše Křapová
Botičky paráda, ale něco mi u nich chybí. Z každé strany bodyguard, aby mne podpíral. Jsou v ceně?
Alena Várošová
Botičky na parádu. Některé jsou pěkné,líbily by se mi bílé č.8,ale kam bych s nimi chodila? Všechny mají příliš vysoké podpadky,na běžné nošení to není a chtěla bych vidět majitelku,které by v nich vydržela celý večer.
Jana Drobňáková
Pre zasmiatie posielam link: https://www.youtube-nocookie.com/embed/m7kOl0RE1nU?rel=0&showinfo=0 TAK KTORÉ???
VANDA Blaškovič
Jééé holky, ty jsou,co??....Redakce to musíte více a houšť..děkujeme! No Blahnick je tu dvakrát a u mne teda tentokrát nic moc. Já bych brala omotýlkované botičky v levém rohu dole. Dají se koupit na Velkou módní soutěž?? Jistě že jako obuv na doma..:) ach jo...
Jana Šenbergerová
Tak vysoké podpatky jsem nikdy nenosila, příliš bych přečuhovala manžela. Líbily by ze mi ty černé, ale nosit bych je nechtěla a teď už ani nemohla.
Eva Balúchová
Já bych si kdyby,kdyby...koupila boty č.8
Alena Tollarová
Jelikož vím jen o jedné příležitosti, ke které bych byla schopná střevíčky využít, tak volím 6 nebo 10. Poděbradské setkání to není.
Hana Rypáčková
Kdybych musela nějaký vybrat -tak druhý a nebo sedmý.Ovšem bych v něm neudělala ani krok.Naposled jsem měla patnáctku na svatbě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...