Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit

Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit

28. 3. 2015

Vím, že můj outfit příliš nezapadá do kategorie 60 a víceletých, ale podrobnosti vysvětlím.

Ráno vstávám kolem páté a chodím běhat (v létě ven a v zimě na běhací pás). Potom odjedu do posilovny, kde absolvuji druhou část tréninku. Nyní jsem připravena vrhnout se do pracovního procesu. Pozitivně naladěna s množstvím endorfinu v těle.

Můj volnočasový outfit se skládá z legín firmy Adidas, tílka a mikiny firmy Sportalm. Firmu Sportalm preferuji i v občanském životě. Je to rakouský výrobce sportovně elegantní módy, která přesně koresponduje s mým naturelem. Cítím se v ní dobře a spokojeně.

Miluji barvy, v mém šatníku prakticky nenajdete černou. Vůbec mám ráda módu a vše módní a kvalitní.

Mám 3 dcery a 2 vnoučata. Vnučka Laura, která má 6 let, je se mnou na fotografii.  

Miluji sport, a to v jakékoliv podobě. Můj volný čas spočívá pouze ve sportovních aktivitách. Stejně tak mohu poslat fotografie na kole, na lyžích nebo na koni. Jinak jsem pracovně vytížená a na další volnočasové aktivity mi nezbývá čas.

 

Hodnocení naší poroty


Táňa Havlíčková:
Možná hodnotíme outfity na jakoukoliv příležitost a sportovní aktivity Jaroslavy jsou zřejmě hlavní částí jejího volného času. Nicméně i přesto, že jsou barvy k sobě celkem ladící, nenalézám na celkovém vyznění nic kreativního, zajímavého a něco, co by mě zaujalo. Řekla jsem si: jo - to je super. Takže za mě docela nuda.
Hodnotím známkou 3
 

Elen Zajíčková:
Jak je cítit z textu paní Jaroslavy, je to velmi aktivní dáma. Což o to, ale její sportovní dril mě až zarazil. Obdivuhodné! Její outfit je tedy ryze sportovní, a tam nemám co dodat. Je vidět, že jednotlivé kousky barevně ladí. Kvality toho oblečení dokáže posoudit nejlépe ona. Trošku mě mrzí, že paní s tak dokonalou postavou ji nenechá vyniknout i v jiné, než sportovní módě. Ale jen ona ví, proč a zač. Já obdivuji její disciplínu a to ranní vstávání především.
Hodnotím známkou 2 

 Scarlett Wilková:
Toto těžko hodnotit, Jaroslava to pojala tak sportovně, že těžko srovnávat s dámami, které sem posílají své fotky v šatičkách. Na druhé straně není co vytýkat, když jde o oblečení na běh, sport. Vše je kvalitní, jak se dnes říká, funkční, takže jestliže se v tom Jaroslava cítí dobře, a je tak velký sportovec, je to prostě ona. Ukázala se taková, jaká je a to je dobře. Proč dvojka? Myslím, že kdyby trochu změnila účes, více by jí to slušelo. Krátké vlásky jsou fajn, ale trochu bych si je nechala více prostříhat, odlehčit, pustit pár pramínků do čela. Výsledek by byl mladistvější, šmrncovnější.
Hodnotím známkou 2 

Redakce:
Jarko, vy jste opravdu sportovní typ člověka. A navíc máte sympatickou vizáž. To nám ovšem nepřísluší hodnotit, na to nemáme gebír. Hodnotíme text, a ten tedy není nic moc, což možná přikládáme zrychlení této soutěže před jejím finále. Takže se nezlobte za tu horší dvojku.
Hodnotíme známkou 2-

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,0

Celková výsledná známka je 2,3

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Zdravím Vás paní Lutovká,taky se směji,tomu co jste napsala.Dlužím Vám odpovědˇ.Nemám proti Vám absolutně nic,jen cvičební úbor mně nezaujal..Do 17 et jsem závodně cvičila gymnastiku,pak jsem byla nucena přestat..Podrobnosti nebudu vypisovat.Vy si myslíte,že jsem taková troska podle fotek,určitě tak podle toho vypadám,máte pravdu..I když jsem daleko starší jako Vy fotky v plavkách nikde nezveřejňuji,mám totiž křivé nohy.Už to není jak to bývalo.Přeji Vám radost z pohybu a ze špatné známky co jsem Vám dala si nic nedělejte.
Zuzana Pivcová
Myslím, že jdete správnou cestou, kterou také uznávám. Totiž být sama sebou a dobře se cítit. Hodně pro to aktivně děláte. Nepochybuji o tom, že se vůbec nijak nebojíte stárnutí, tedy stáří. A ženskost a mladistvost projevu Vám rozhodně nechybí, zatímco někdo ji musí dohánět různými podpůrnými prostředky (viz celebrity a další).
Jaroslava Lutovská
Dekuji, ale stejne me to mrzi. Ja si myslim, ze ziji hodne aktivnim životem a samozrejme mi názor nekoho muj život nezhati. Mimochodem na toho kone jsem vlezla po 5ti.letech a docela to bolelo. Drive jsem jezdila často, ale dcera ma vlastního kone a v peci ještě jednoho, a proto zase jezdim. Na lyzich jezdim od malinka a je fakt, ze se vice bojim, ale jinak doporucuji.
Marie Magdalena Klosová
Paní Jaroslavo,už po tom nepátrejte,jste čilá a sympatická žena,a čísi "známkování" Vám nestojí za ztrátu nálady a energie.Obdivuji Vaši odvahu.Já jsem "s koněm"skončila už před 10 lety a s lyžemi ještě dříve.Jsem "poseroutka".Ale plavání mi jde!Zdravím.
Jaroslava Lutovská
odpověď p. Varosove. Mohu se zeptat, proc u Vas 4-. Zrejme zd uvodu, ze sport nesnasite a zrejme podle toho i vypadate. Dokazete se nechat vyfotit v plavkach? Ja třeba ano, a to je mi 63 let. A je to jen proto, ze cely život se udrzuji sportem. Je mi to k smichu.
Redakce i60
Vzkaz pro paní Dagmar Královou: paní Vonásková nás sama požádala o zrušení profilu, který jsme jí dnes odpoledne na její žádost zablokovali. Nejde o žádný falešný profil, jak naznačujete. Paní Vonáskové děkujeme za účast v soutěži a přejeme krásné jaro.
VANDA Blaškovič
Vám věřím paní Dagmar Králová, vy se v těch techtle mechtlech s profilama 100% vyznáte. Ale mne prosím vynechte z vaší pozornosti. Nestojím o ni. Děkuji.
Dagmar Králová
Paní Blaškovič vy se opět špatně orientujete v situaci. Diskutujete s virtuální paní Vonáskovou, která má už účet zrušený. protože za jejím klasicky vymyšleným jménem vystupovala a provokovala jiná osoba.
VANDA Blaškovič
Ale, ale Júlie, na soutěž se nezlobte. Ta nebyla vysloveně pitomá ... byla a je to bezvadná soutěž, pravidla jasně daná na začátku a jak jsem již napsala, naopak se mi moc líbilo, že hlasovaly i soutěžící dámy....každý si udělal svůj obrázek o aktérech jak soutěže tak hlasování.... vše je v lidech...:)
Júlia Vonásková
Mileno moc děkuji, zítra už to bude lepší,vím to a usměv mě nezmizí,kdybych věděla jak tato soutěž je nedomyšlená,v životě bych do toho nešla, asi jsem si špatně přečetla Blesk pro ženy z 2014....vysloveně pitomá soutěž,děkuji za podporu i to potěší i když Vás neznám, moje duše je tak mladá,že ani pubertáci nejsou na tom tak dobře:)))))) OPATRUJTE SE A SRDEČNĚ ZDRAVÍM JULIE :))))))))))))))))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.