Fashion proměny pod vedením
profesionálky - prostě zážitek!

Fashion proměny pod vedením
profesionálky - prostě zážitek!

11. 4. 2015

Ahoj děvčata, k lednovým narozeninám mi časopis Katka dal dárek. Jedna ze slavných stylistek a vizážistek si mě vybrala do módních proměn.

Fotograf Michal Protivanský vše zachytil a já jsem si to neskutečně užívala. Dostat se do rukou takového profesionála, jako je Dagmar Daf Mazurová, to je prostě bomba! Ráda doporučím.

V módních stylech jsem dost odvážná, ale zase jsem se posunula dále. Ještě jsem získala spoustu cenných rad a informací.

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Čadová
Paní Májo, je dobře, že jste si proměnu užívala. Opravdu bych chtěla na ičku číst hodnocení stylistek. Každý má jiný názor. Doufám, že oblečení jste zakoupila. Mějte se a smějte se!
Soňa Prachfeldová
Z pod rukou profesionálů se vyloupne půvab, který v sobě jen tušíme. Základ je u Vás evidentní, jste elegantní žena!
Hana Šorejsová
Paní Májo, sluší Vám to moc, a v soutěži, Vám to také moc slušelo, působíte velmi svěže, jak jsem Vám už tehdy napsala . Bílé šaty byly moc hezké, pořád si to pamatuji. Palec nahoru !
Alena Várošová
Změna je život,sluší Vám i tato změna.V barvě vlasů oříšek jste se mně líbila víc.Kabátek a světlé lodičky luxusní.Druhá,třetí fotka od pasu nahoru moc hezké,džíny nic moc dělají Vám bříško.A ten společenský overal se mi na Vás nelíbí vůbec.Asi tomu nerozumín.
Hana Rypáčková
No, já zrovna tomu moc nerozumím, ale ty zkrabatěný slim džíny- to je správné? Naše íčková porota by vás asi dost zrubala.Ale jste kočka.Hodně štěstí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.