Foto

Proč mám tak velkou žízeň
na mluvku Jiřího Ovčáčka

27. 4. 2015

Jiří Ovčáček, tiskový mluvčí pana prezidenta Miloše Zemana, mi leží v žaludku už dlouho. Není vzdělaný, ani chytrý, čímž by mohl svoji první indispozici alespoň trochu dohnat.

S grácií nadmíru ctižádostivého třicátníka se pokouší tomuto národu vnutit, že novinář Ferdinand Peroutka, který byl vězněn v koncentračních táborech Dachau a Buchenwald, byl sympatizant fašistické ideologie.

Zoufalý mluvčí Ovčáček by mi normálně nestál za žádnou reakci. Ovšem to, co předvedl nyní, když se do Peroutky opět navezl, a v článku Dynamický život hledá nacistickou promiskuitu, mne docela nadzvedlo a moji reakci vyvolat muselo.

Tudíž píši: Prrr, Ovčáčku! Nepředložil jste jediný věrohodný důkaz a melete naprosté nesmysly, jen abyste se zalíbil svému chlebodárci. V bolševických Haló novinách, kam jste léta přispíval, vám to možná baští. Já tedy ne. Běžte se bodnout!

Miloš Zeman není prezident, kterého jsem si chtěl zvolit, přesto je na tom s inteligencí o dost lépe než Ovčáček. A proto bych na něho chtěl apelovat, aby svého Ovčáčka urychleně vyměnil.

Té ostudy, kterou předvádí, už bylo opravdu dost!

Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Hasenohrlová
Plně se ztotožnuji s paní Slavíkovou.Pravda pravdoucí.
Jarmila Komberec Jakubcová
Nic není jen černé nebo bílé a myslím, že ostouzení pana F.Peroutky ze strany Hradu bylo již dost.Pan prezident by měl toho Ovčáčka okamžitě vyměnit za jiného mluvčího který si nebude hrát na "historika".Článek p.T.Horáčka je velmi dobře napsaný a plně vystihuje situaci okolo pana Peroutky.
Miroslav Štorch
Nevěřím úplně všemu co se píše v novinách nebo na internetu, protože velmi dobře vím, jak novináři dokáží zkreslovat skutečnosti a vyzvedávat nepodstatné informace. Pan Ovčáček ale na mne v televizních vystoupením působí velmi nepříjemně a nevěrohodně. Údajně chce europoslanec za KDU-ČSL - Tomáš Zdechovský, aby prezident svého tiskového mluvčího odvolal pro nekompetentnost. Píše o něm, že je nevzdělaný a hloupý. V tom s ním souhlasím, ale prezident Zeman ho asi stejně neodvolá, když tak vlezle zastává jeho názory.
Zdenka Jírová
Zajímalo by mě, co kdo z dnešních komentátorů článku pana Horáčka o panu Peroutkovi ví a co od něho četl. Já nevím mnoho o panu Ovčáčkovi, nemusím to vědět, ale shodou okolností jsem dnes na internetu četla článek, který pan Peroutka napsal do časopisu Přítomnost pod názvem Dynamický život 26.4.1939. Tak, jak v něm vyzvedává Hitlera, Německou říši a hitlerovskou politiku vůči malým národům, jako jsme my , jsem ještě nečetla ani v historických knihách o politice např. Karla iV. nebo Jindřicha Vlll. Podle toho, jak o Hitlerovi pan Peroutka nadšeně píše, je jím přímo nadšen. Doporučuji si zmíněný článek přečíst.
Zuzana Pivcová
Tiskoví mluvčí odjakživa pouze reprodukují názory svých chlebodárců, není žádoucí, aby měli vlastní "rozum". Pan Ovčáček tento pořadavek splňuje na více než 100%. Že ale jeho velký otec někde na začátku plácl jako už několikrát něco silného a teď se snaží tu svou nepředloženost stůj co stůj něčím podložit, to je mnohem smutnější.
Jana Slavíková
Tiskový mluvka se řídí heslem: "Koho chleba jíš, toho píseň ...." Chtělo by to vyměnit oba kecálisty.
Jana Záhlavová
Možná bych nevolila tak silná slova, ale to, co duo Zeman - Ovčáček rozpoutalo kolem Ferdinanda Peroutky, je vážně nedůstojné.
Oscar Stern
Naprosto s Vámi souhlasím, pane Horáčku.
Jan Blahoslav
Ovčáček kazí renomé České republiky. Absolutně nechápu, jak může takový primitiv zastupovat zájmy této země.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...