Přehlídka historických modelů
na záběrech Danuše Kubátové

Přehlídka historických modelů
na záběrech Danuše Kubátové

21. 5. 2015

Slavnostní předání Národní kroniky se uskutečnilo koncem dubna tohoto roku v Národopisném muzeu v letohrádku Kinských v Praze 5. V rámci předání této kroniky Národnímu muzeu byla uspořádána také přehlídka historické módy s názvem "Elegantní dámou v jakémkoli věku a roční době".  

Dovolte mi tuto událost ještě jednou připomenout. Většina zralých modelek, které módu předváděly, byla z portálu i60, a jak to všechny úspěšně zvládly, se můžete podívat zde:

 

 

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Je to zajímavý projekt. I když je to krok zpět do minulosti, ve skutečnosti je to cesta vpřed. A seniorky byly skvělé právě tím, jak přehlídku pochopily. Obdivuji.
Jitka Chodorová
Děkuji autorce dokumentu i děvčatům,která se účastnila historické přehlídky,moc jsem se potěšila, a hlavně, některé z vás jsem viděla "naživo",což se mi zatím nepoštěstilo.Tak díky, moc pěkné.
Alena Tollarová
Tak to mám radost, jestli jsem dopomohla dobré věci! Starý věci jsou hezký a nepatří do koše, ale do muzea! :)
Hana Rypáčková
Tak jsem s vámi děvčata posnídala-tedy spíš koukala s otevřenou pusou a kafe stydlo...Film jak od profíka vás všechny krásně zdokumentoval.Hlavně jak jste zářily štěstím.Moc hezké a záslužné...
Alena Tollarová
Díky, Dano. Těšila jsem se na Tvé video a moc mě potěšilo. Dojmy z přehlídky ve mně stále ještě doznívají a takto se mi zase připomněly. Tak ještě jednou, díky a zdravím.
Zuzana Pivcová
Je to už pár týdnů, ale video mě moc potěšilo. A hlavní protagonistky přehlídky určitě ještě víc.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.