Zemřela dcera zpěvačky
Whitney Houstonové

Zemřela dcera zpěvačky
Whitney Houstonové

27. 7. 2015

Jediná dcera nedávno zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové, která byla před půl rokem nalezena bezvládná ve svém bytě v Atlantě, zemřela. Bobbi Kristině Brownové bylo 22 let.

"Bobbi Kristina Brownová zemřela 26. července obklopena rodinou. Konečně našla klid v rukou božích. Chceme ještě jednou všem poděkovat za obrovské množství lásky a podpory, kterou nám vyjadřovali v průběhu několika posledních měsíců," uvedla zástupkyně rodiny Kristen Fosterová.

Bobbi Kristina Brownová byla jedinou dcerou popové legendy Whitney Houstonové a zpěváka Bobbyho Browna. Poslední lednový den ji její přítel Nick Gordon našel bezvládnou ve vaně plné vody. Okolnosti případu dosud nebyly objasněny. Stav mladé dívky se od té doby zhoršoval a na konci června byla převezena do hospice.

Známá zpěvačka Whitney Houstonová zemřela nešťastnou náhodou utonutím ve vaně hotelového apartmá v Beverly Hills. K její smrti ale přispěla i srdeční choroba a kokain, jehož byla chronickým uživatelem. Zpěvaččino mrtvé tělo bylo nalezeno 11. února 2012. Bylo jí 48 let.

Za svou kariéru prodala Houstonová jen v USA více než 50 milionů nahrávek. Proslula hity jako I Will Always Love You či I'm Every Woman. Získala mnoho ocenění včetně šesti cen Grammy.

úmrtí zpěvačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Konečně má klid, už je se svou mámou. Bylo to vysvobození pro celou rodinu.
Hana Rypáčková
Vím, že umírala, je to prokletí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...