Můj zážitek roku: Malá zpověď

Můj zážitek roku: Malá zpověď

29. 11. 2015

Nejsilnější zážitek letošního roku? Kdo mě zná, určitě by si tipnul úspěch v jarní módní soutěži, bylo to překvapivé a příjemné, ale omyl! Za pár měsíců to něco předčilo a už vůbec ne mile.

Mluvila jsem telefonem se svoji mladší dcerou úplně v pohodě, ale nějak mi ta slova nešla z pusy a začalo mě bolet na hrudi. Hned poznala, že nejsem v pořádku. Bolest sílila a šlo to do ramen, do uší a na patro bolest s tlakem. Myslela jsem, že to přejde, ale dcera už volala rychlou.

Když přijeli, dali mi hned injekci a plně se mi věnovali asi 4 záchranáři. Pan doktor rozhodl, že mě vezmou do nemocnice. Do sanitky mě odnesli vsedě. A právě to byl ten nepříjemný zážitek nejen roku, ale za celý život. Ujížděli se mnou se zapnutou houkačkou, nebylo mi vůbec dobře a napadaly mě taky myšlenky, co bude dál a jak to se mnou dopadne, když mám nějakou poškozenou chlopeň a „budíka“.

Resumé znělo: „Podezření na infarkt“. Na příjmu mi sdělili, že by to mohlo být i od páteře. Podivila jsem se, že jsou stejné příznaky. Po důkladném vyšetření vyloučili infarkt, ale od srdce to bylo. Před propuštěním jsem se dozvěděla, že to může přijít kdykoli znovu, ale dokonce v horší formě.

Takže tentokrát to dopadlo dobře. Houkání sanitek mě vždycky děsilo, ale ta situace, kdy tam bezmocně sedíte vy, bych už nechtěla nikdy zažít. O mě je známo, že jsem optimista, a tak jsem si včera byla trochu zatancovat!

Můj zážitek roku
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Přeji moc zdravíčka a hlavně lepší zážitky, držím palce!
Dagmar Bartušková
A to jste udělala dobře, tanec dělá divy. Hlavně nesedět doma a "hnípat" se v tom.
Zuzana Pivcová
Z toho, jak jste teď vše barevně vylíčila, a hlavně z informace o tanečku je zřejmé, že jste bojovnice a čiperka v jedné osobě. Jak jste to napsala, tím jste se s tím rozloučila a na nějaké další potíže nemusíte myslet. Tak to funguje. :-)
ivana kosťunová
Postavila jste se k tomu čelem, a o to jde.
Alena Tollarová
Opakování takového zážitku Vám vůbec nepřeji. To spíš ty tanečky! Hodně zdraví!
Hana Rypáčková
Hodně zdravíčka přeji.
Alena Várošová
Paní Ludmilko,nepříjemné starosti,ale jak Vám to jde už tancovat,tak je to dobré.Maminka upadla v 90ti letech a také ji dali do nafouknutého vaku a sanitka houkala o 106 a maminka v životě nejela v normální,natož houkající sanitce,tak z toho měla už v listopadu Vánoce, když nám to potom povídala.Hlavně,že jste obě dvě v pořádku a tanečky vás baví.Hodně zdravíčka Vám přeji a jenom už příjemné zprávy od Vás.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.