Dort
FOTO: archiv autorky

Dort

11. 2. 2016

Jen tak krátce milí přátelé. Představuji vám svoji maminku, která 5.2.2016 oslavila své 91. narozeniny. Přišlo ji ten den gratulovat 19 sokolek - děvčat. Říkala mi, že jen samé staré ženské. Tak jsem ji jen poopravila. "Mami, ale ty jsi byla stejně nejstarší a nejpohyblivější."

Její narozeniny jsme oslavili jen tak, s dortem a kafíčkem teprve v neděli. Teprve v 90 letech ji začaly pobolívat nohy. O své mamince jsem psala ve svých článcích. Z legrace jsem ji donesla jogurt a v krabičce od Flory měla vyfouknutá vejce, které bude barvit latexem a obháčkovávat je pro známé, aby je podarovala.

Od synovce žena mi řekla, že nás vyfotografuje a já jsem pro každou legraci. Ten vousatý čert, to je můj brácha. Kdyby jste mu mobilem volali, tak vám jeho hlas řekne: "Dovolali jste se do pekla."

rodina
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Alenko, maminka je v tomto požehnaném věku pořád krásná ženská. Máte být po kom. Přejí Vaší mamince dobrè zdraví a radost ze života i nadále.
VANDA Blaškovič
Aleno, mamince gratuluji! Maminka by si mohla ubrat dvacet let a nikdo by to nepoznal! Jakou má krásnou pleť! Snad nemá jedinou vrásku. Je i u tebe vidět, že geny jsou geny... Přeji hodně zdraví vám oběma!
Eva Mužíková
Alenko, z Tvých příspěvků týkajících se Tvé maminky je vždy cítit jak moc si jí vážíš, jaký máte k sobě hezký vztah. Hodně a hodně zdravíčka a životního optimismu přeji Tvé mamince, která je opravdu obdivuhodná...
Alena Tollarová
Maminka je skvělá a dort také. Ať mamince zdraví dlouho slouží a ten dort - ten asi dopadl jinak, že. Dala bych si kousek. :)
Lenka Hudečková
Alenko, krásný příběh a už je jasné, po kom jsi zdědila krásu :-). Maminka je moc pěkná paní na svůj věk. Dort je nádherný a Vy všichni úžasní. Přeji mamince jen to nejlepší do dalších let. :-)
Zuzana Pivcová
Jak vždycky se sestrou říkáme o někom, kdo nevypadá zdaleka na svůj věk, Zázrak přírody. Myslím, že Vaše maminka jen dokládá tvrzení, že "veselá mysl, půl zdraví". Určitě jste dobře sehraná rodina, což také hodně znamená. Moc Vám to přeji.
Vladka Steinová
Alenko, maminka vypadá skvěle, moc blahopřeji.Je tedy stejný ročník, jak moje Jiřinka, jenže mamince Jiřince bude 91 ke konci dubna.Tak mamince připíjím na zdraví !!! Vladka.
Marie Seitlová
Alenko Tvé mamince přeji hodně zdravíčka a pohody. Ale když koukám na fotky, tak si říkám zda nemá chybu v občance - v datu narození.
Alena Vávrová
Alenko, velké blahopřání - mamince k narozeninám - i tobě - k té úžasné mamince :-). Přeji hodně zdraví a spokojenosti.
Jiří Hudeček
Samozřejmě velká gratulace. Ještě hodně takových krásných dortíků.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.