Magazín Dnes píše o seniorech z portálu i60
Singl seniorka Eva Mužíková. FOTO: Mafra

Magazín Dnes píše o seniorech z portálu i60

11. 2. 2016

Nestihli jste si koupit včerejší vydání MF DNES s přílohou Magazín, kde se píše o singl seniorech z našeho portálu i60? 

Na přiložených snímcích se můžete přečíst příběhy dam a muže, kteří si dokáží užívat života, i když žijí v seniorském věku sami. 

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Báječná propagace Magazínu i60 v Magazínu Dnes. Prima rozhovory a ještě lepší Singl senioři. Blahopřeji.
Elena Valeriánová
Milá redakce, je fajn, že jste to otiskli, mnozí neměli šanci si magazín koupit. *****
Jana Šenbergerová
Kdysi jsem si Magazíny Dnes schovávala, ale zabíraly příliš místa, tak jsem je všechny vyhodila. Tento si ale určitě schovám. :-)
VANDA Blaškovič
Scarlett Wilková napsala moc hezký článek o i60. Aby ne, vždyť nás také hodnotila jako modelky – naše outfity - a vidí do našeho života na portálu...:) Článek je doplněk i bezvadnými fotografiemi. Jen já pevně věřím, že si budeme s manželem ještě dlouho užívat svojí přítomnosti. Jako singl by mi bylo jaksi smutno. Takže, bravo a jen tak dále!
Alena Vávrová
Je to prima počin a protagonisté - íčkaři - jsou také prima. Děkuji za zveřejnění na portále, já jsem včera noviny nesehnala a mne se ta problematika také týká.
Alena Várošová
Ráda jsem reportáž o lidech ,které znám z íčka přečetla.Všem to na fotografiích sluší.Je to obdivuhodné,že se v dnešní době píše hodně o seniorech.
Helenka Vambleki
5*
Květoslava HOUDKOVÁ
DÍKY REDAKCE - článek z novin mám, připraven pro kopírování/zmenšení = kdykoliv pro dokopírování + trvale u mého Filipa. Oboje + infočlánek o "í"čku poslouží k propagaci a "náboru" noviců/novicek.
Libor Farský
Byl to výborný nápad - za všechny hvězdy.
Jaroslava Handlová
Díky dříve avizovanému vydání přílohy, jsem si včera MF Dnes koupila. Jsem ráda, že všechny uvedené nějaký čas již znám a ráda jsem si o Vás všech přečetla. Na fotkách Vám to moc sluší. Jen to uvedené slůvko Singlor je pro mne nějak podivně znějící. Ale což, slůvko sem, slůvko tam, hlavně, že je veselo, ať singl, nebo double.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...