Něco o mně a mých zájmech
FOTO: archiv autorky

Něco o mně a mých zájmech

21. 7. 2016

Víte, jsem tu nová a tudíž se tady ještě tak nějak nevyznám a uvědomila jsem si, že jsem nenapsala, proč jsem dala předchozí článek na Váš server. Mám totiž moc ráda historii a taktéž tajuplná místa, plná kouzel, někdy předsudků, ba i pověstí a velice mě přitahují. Protože jsou tak nějak obalena v tajuplnu. Stala se třeba na tom místě nějaká věc dávno, nikdo konkretně neví proč a co tomu dalo ten punc zajímavosti, a tak po tom pátrám.

V Teplicích nebydlím dlouho - co je to 14 let? Nic! Oproti 76 letům, která jsem už stačila nasčítat. A tak jak mohu a místo oplývané různými zvěstmi, někdy i hrůznými, byť je to někdy i zkrášleno a neodpovídá to pravdě, tak se snažím k němu nějak dostat. Ale jestliže se nachází na opuštěném místě, tak ani náhodou! Bojím se a moc!

A tak jdu vždycky s někým. A nejen místa na Teplicku, ale i dále, zkrátka historie, zvlášť opředená různými pověstmi to je moje. Ráda i fotím a moje články o výletech dávám s fotkami na server Turistiky.cz.

Tak snad jsem teď dostatečně uvedla, proč jsem zveřejnila předchozí článek. Ráda bych i někoho poznala, kdo má podobné záliby jako já. Byla bych ráda!

Zdravím! Míla

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Vítám Mílu.Také jsem si přečetla nevydaný článek- hned mě napadl film Rekviem pro panenku.
Naděžda Špásová
Taky vás mezi námi vítám. Tajemno moc nemusím, ale kolem nás je spousta jiných krásných míst. Jsem z Ústí a ještě jsem toho z našeho okolí spoustu neviděla. Přeji vám v hledání tajemných míst hodně štěstí.
Zuzana Pivcová
Myslím, že cokoliv z Vašeho koníčku tu zveřejníte, vzbudí to zájem poměrně velkého počtu lidí. Tak s chutí do toho!
ivana kosťunová
Těším se na objevování tajemných míst s vámi.
Jana Šenbergerová
Také vás tu vítám, paní Mílo. Chvíli jsem přemýšlela, jak je možné, že mi unikl váš předchozí článek, ale ten ještě nevyšel, jak jsem zjistila na vašem profilu, kde jsem ho našla. Určitě už se formuje skupina čtenářů, kteří budou s vámi rádi třeba jen virtuálně objevovat tajemná místa. Ať se vám tu líbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Miroslavo, já vás vítám mezi "íčkaře". Určitě se mezi námi budete cítit dobře. A to určitě brzy poznáte sama.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.