Letní ráno
FOTO: autorka

Letní ráno

30. 7. 2016

Na poslední červencové pondělí jsem si naplánovala výlet do rodného města. Jezdím autem, nikam nespěchám a dělám přestávky, když vidím něco zajímavého. Tentokráte to byly lány obilí před vesnicí Palačov  v blízkosti Valašského Meziříčí. 

Obyčejné lány obilí se díky mlze a vycházejícímu slunci staly /alespoň pro mne/ neobyčejnými. Půl hodiny jsem pozorovala a fotila, jak se mlha rozpouští a dopadající sluneční paprsky mění zbarvení lánů. I několik rostlin v neobvyklém převleku jsem stihla zachytit. Jen lituji, že neumím fotit východ slunce v protisvětle.

Pokud máte zájem, koukněte na fotografie.  

Všem přeji krásné letní dny a fotografům dobré světlo.

fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Tak na tohle jsem chyběla! Jedním slovem krása! já jsem se také letos, bohužel, nablízko s obilnými lány nesetkala :-( .
Anna Čípová
Děkuji všem za milá slova. Pane Vesecký. děkuji za radu, určitě vyzkouším. Paní Kollinová, i já jsem trávila v dětství část prázdniny u prarodičů na bývalém statku. Rozumím vám.
Zuzana Pivcová
Ano, taková krásná pole jsem viděla, bohužel jen z autobusu, cestou do jižních Čech. Ale na pavučinky, na ty už jsem nedohlédla! :-)
Ladislav Vesecký
Hezká fota. Podívejte se na ovládání,jestli Váš foťák umí nastavit program protisvětlo. Jinak vysuňte blesk a klidně foťte do protisvětla.
Alena Vávrová
Letos jsem se mezi obilnými lány nestihla projít, natož fotit. Proto ti, Aničko, moc děkuji za tvoje krásné fotky.
Hana Rypáčková
Obilí je veliká krása..A ty pavučinky!!! Pro mne pastva pro oči.
Alena Tollarová
Aničko, rozumím Ti. I mě obilné lány uchvacují a fotek mám docela dost. U Tebe se mi moc líbí ty pavučinky. Tak se zase někdy zastav.
Marie Seitlová
Aničko moc pěkné fotky.
Jana Šenbergerová
Málo slovy, přesto cele. Děkuji, Aničko, vřele.
Naděžda Špásová
Aničko, krásné fotky, určitě to bylo poetické ráno. Lány zralého obilí mi vždycky připomenou pokročilost léta. Zkusila jsem to dneska v 6.15. Byly nádherné mraky, ale slunce taky neumím. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...