Babka: Film Danuše Kubátové podle scénáře Aleny Várošové
Alena Várošová ve filmu Babka

Babka: Film Danuše Kubátové podle scénáře Aleny Várošové

5. 9. 2016

Před prázdninami měli čtenáři portálu i60 v jedné z našich soutěží za úkol napsat scénář pro krátký film s tím, že si pak autoři vítězných scénařů budou moci ve filmu také zahrát.

Režisérka Danuše Kubátová vybrala ze soutěžních příspěvků dva  scénáře: Výtah a Babka. Druhý z nich, scénář paní Aleny Várošové je již natočen a vy se nyní můžete podívat na výsledek. Tady je:

 

 

Soutěž - scénář
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Aleno, nemám ve zvyku mazat někomu med kolem pusy. Když se mi něco nelíbí, tak to řeknu. Uznávám, že na svůj věk vypadáte dobře, ale já váš obdivovatel opravdu nejsem. Moje estetické cítění je trochu jinde. Vaše zmínka o převyšujících osobnostech mě opravdu rozesmála, protože na íčku žádné neznám. Znám jen dost normálních inteligentních lidí, kteří jsou skromní a moc příjemní. Jo a abych byla upřímná, protože upřímností se vy stále oháníte, tak to 11. místo mě opravdu potěšilo.
Ilona Erika Kolář
Pěkná science fiction.:)
Hana Šimková
Milá paní Alenko a teď opravdu bez závisti.Neustále nám prezentujete svoji krásu a to už hodně dlouho. A pořád nejste spokojená s chválou. Nevím o co Vám už jde. Jo, jste opravdu krásná a snad už to všichni víme , ale rozhodně Vám nezávidíme. Neznáme totiž Váš osobní život a jak Vám tato krása v životě pomáhá. Ale hodně štěstí, ale možná už stačí.
Zuzana Pivcová
Milá paní Alenko, myslím si, že už jste toho hodně dokázala, s prezentací sebe jako osobnosti i se svou tvorbou pro zdejší portál. Určitě můžete být spokojená, ale stejně moc nejste. Chci říct, že ne každá, která Vám přímo nenapíše, že jste krásná žena, Vám nutně závidí. Třeba jí jen není vlastní se takhle vyjadřovat. A naopak, ne každá, která Vám to napíše, si to ve skutečnosti nutně musí myslet. Zůstaňte svá, srdečná a spontánní, a nechte plavat nějaké dohady, jak Vám kdo přeje nebo nepřeje, právě tak jako cizí rady. Samozřejmě i tu mou, pokud se Vám nezamlouvá. Je to jen můj pocit. :-)
Alena Várošová
Asi máte pravdu p.Naďo,nemáte mi co závidět.Ve Velké módní soutěži jste byla 11 v pořadí,zatím co já skončila na posledním 26 místě,nejhůř oblečená a nejhůř vypadající.Tak jsem byla hodnocena íčkařkami a porotou.Bylo to myšleno všeobecně.Totiž některé ženy se nemohou smířit s tím,že existují i jiné osobnosti,které je ve svých znalostech,aktivitách daleko převyšují a totiž jsou každému trnem v oku.Proto vzniká ta nepřejícnost,zášť a závist. Děkuji za pochvalu Soňi a Evě. Hezký den všem,kterých se tyto moje řádky netýkají.
Eva Mužíková
nehodnotím herecký výkon Aleny, ani toho dědy, neříkám, že mne překvapila Alenina přeměna, neboť takto jí už znám. Zkrátka, pobavila jsem se. Dobrý Aleno, dobrý:)))
Soňa Prachfeldová
Alenko, nemám k tomu co dodat, jsi moc hezká žena, víš to o sobě a napíšeš vše jak si to myslíš. V Tvých slovech je moc pravdy, nemají to ty uťápnuté ženy lehké a nemají ani sílu to změnit. Jsou rezignované a berou tak svůj úděl. A ženu potěší, když se muž ohlédne, anebo vysekne poklonu , to je svatá pravda. Myslím, že na portále je hodně pěkných , kultivovaných žen a je to jen a jen dobře. mě se tato pohádka moc líbí a hudba skvělá. To , že umíš jít s kůží na trh oceňuji. Super !
Naděžda Špásová
Trochu se, Aleno, pletete. Já jsem to do konce poctivě dokoukala. Do babky mám naštěstí hodně daleko a závist není v mé povaze. Nehledě na to, že vám tedy opravdu nemám co závidět.
Ladislav Vesecký
Paní Aleno. O té závisti, jste to trefně vystihla.
Naďa Pokorová
Paní Alenko, gratuluji - skvělé video, moc jsem se pobavila a potěšila. Jste prostě hvězda! Přeji hodně štěstí a zdraví :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.