Ženy by na sebe měly hledět očima mužů, vlastní je zrazují
Ilustrační foto: Pixabay

Ženy by na sebe měly hledět očima mužů, vlastní je zrazují

25. 3. 2024

Kompliment je sice společenská disciplína a může být hanebně zneužit k oplzlým cílům, ale přesto by ženy měly věřit mužům a využít toho, že jejich mozek prvotně vnímá 4/5 informací zrakem a zrcadlo prachsprostě lže.

Po složení poklony je nejhorší odpověď "bejvávalo", čímž je muž pasován na slepce. Nebo dokonce není důležitý obal, ale obsah. Proto se líčí, chodí ke kadeřníkovi a hlídají si termíny na kosmetice víc než u zubaře. Pokud mají pouze jedny šaty, musí pečlivě vybírat, který ples navštívit, protože pak mohou jít jen na jeden za deset let.

Některé se umí v pokloně tak dlouho patlat, až dají muži čas zapojit i zbývající pětinu mozku, který napoprvé došel k chybnému hodnocení. Nemálo žen si kompliment naopak přeloží jako testosteronové harašení s ústřední myšlenkou odvléci nebožačku za nohu do postele, což je často pravda. Přes hrané pohoršení v ní v duchu i s představami už leží.

Bývá často nechutným nešvarem snižovat intelekt blondýnek. Je to nedůstojné a ponižující. A tenhle znáte? "Blondýna si zkouší bejsbolový čepice. Všechny máte hezký, ale já bych chtěla tu s tím kšiltem dozadu." Stejně tak hloupost a namyšlenost krasotinek s prázdnou hlavou a plnými ňadry je oblíbeným námětem posměšných poznámek.

Nová doba přinesla podnikatelky. Ty naopak nemají čas kompliment ani vyslechnout nebo maximálně za chůze s hot dogem v ruce, což je po našem párek v rohlíku. Ženy zlatokopky zase ke své činnosti žádnou poklonu nepotřebují. Stejně jako duši, natož čistou jako okvětí bílé lilie. Rozhoduje především výše konta o padesát let staršího milovaného muže.

Nad čím muž mávne rukou nebo okamžitě a efektivně vyřeší, to dovede žena rozebrat na atomy a když problém zmizí, vytvoří si další. Jsou velice složité, často nevědí, co chtějí a nepovolí, dokud toho nedosáhnou. Většinou se ptají na to, co vědí. Muž jsou naopak mnohem čitelnější, protože myslí jen na jedno.

Matky chodí do práce, starají se o domácnost a pěstují květiny. Vychovávají děti a učí je marně pořádku. V osobním volnu se věnují svým koníčkům, jako je vaření, uklízení, a tak. Kromě umění kuchařského jsou v mnoha dalších mužům naprosto roznocenné. Manželé je za to nepochválí, natož aby složili kompliment. Jak se děti osamostatní, přenesou starostlivost na partnera. Ten se pro všechny případy v tajnosti naučí starat sám o sebe nebo píše na i60. Matka drží dítě za ruku po dobu dospívání, za srdce celý život.

Muži sice koukají po mladších, někteří dokonce nabízí kvalitní sex, aniž by tušili co to obnáší. Stejně tak ale umí ocenit eleganci zralých žen. Ty mohou být mnohdy natolik atraktivní, že dovedou daleko mladší poslat do zapomnění.

Že bych na mužích viděl vše jen pozitivní? Ale kdeže. Všichni jsou ješitní. Rozdíl je pouze v tom, že někteří to o sobě alespoň vědí. Zrovna tak jsou pohodlní a lenošní a nechávají ponožky vedle postele.

Ženy nám ponechávají iluzi, že právě my určujeme běh událostí a tvoříme dějiny, a že je to muž, kdo si vybírá ženu. Je nesmrtelnou zásluhou ženského pokolení, že nás v tomto bludu udržují, protože jen dobře motivovaní a inspirovaní muži dosáhnou cílů ženy, které pak vydávají za své a jedině tak všechno nějak záhadně a přitom přirozeně a zákonitě funguje.

 

 

 

muži společnost ženy
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Zajícová
Nojo, jako vždycky špica:-)
Jana Kollinová
Zajímavé vnímání vztahu a souznění mezi mužem a ženou, ale můžete se snažit vytvořit vlastní teorii, přesto stále platí, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, a kdo to nepodchytí, neužije si.
Jana Šenbergerová
Pěkné postřehy, ale ty oči raději měnit nebudu.
Irena Mertová
Vtipné:-)
Jitka Caklová
Do svých sedmdesáti let jsem na sebe hleděla očima muže a dost negativně se to na mně podepisovalo :-) :-) Ženy vám mužům žádnou iluzi nemusí ponechávat, neboť jste dost dobří na to, aby jste si ji vytvářeli sami :-) :-) Docela jste mě pobavil a hned mám lepší den :-) :-)
Jiří Dostal
:-) Zábavné navzdory logickým saltům mezi nadpisem a obsahem úvahy... :-)
Alena Velková
Tak to jste mě pobavil. Moc hezky jste to napsal :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.