Senioři sami sobě
Všechny fotografie: Hana Polednová

Senioři sami sobě

11. 11. 2023

aneb jaké si to uděláš, takové to máš. Tak znělo heslo našeho podzimního pikniku v lomu v Ďáblickém háji.

Senioři skupiny CAP Praha 8 se pravidelně scházejí každý týden a podnikají výlety v Praze i okolí. Tentokrát se nás sešlo 25 a malou procházkou Ďáblickým hájem jsme došli k lomu, kde nám muži připravili oheň. Piknikový prostřený stůl se prohýbal samými dobrotami, které donesly účastnice dnešního setkání u ohně. Nechyběl ani přípitek, grog, svařené víno a opečené buřty chutnaly výborně.

Po návratu z chalupy do Prahy to bylo opět moje první podzimní setkání s přáteli a kamarády. Jsme taková stará dobrá parta a neodradí nás ani nevlídné počasí, natož nějaké ty bolístky, které má každý z nás. S milými lidmi, dobrou náladou a pravidelným pohybem, se nám to „CAPákům“ šlape v životě daleko líp.

cestování Praha Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Hanko, parádní akce.
Hana Polednová
Ještě jednou všem moc děkuji za hezké komentáře. Marcelo, asi bychom se ani nesetkaly, protože ty jsi chodila v Bohnicích a já v Ďáblicích.
Elena Valeriánová
Hanko, já Ti ty CAPáky prostě závidím. Máte zřejmě skvělou partu a to je úžasné, těšíte se na sebe a umíte se bavit. A to je na životě, a seniorském životě zvlášť to dobré. Přeji Vám všem hodně společných kilometrů, radosti a pohody.
Marcela Pivcová
Hano, nevím, jestli jsme se někdy v CAP Prahy 8 nesetkaly - několik roků jsem chodila do Mazurské na programy Centra - hlavně počítače, někdy výtvarné činnosti, vycházky ale spíš výjimečně. Když jsem se rozhodla pobývat více v jižních Čechách než v Praze, už se bohužel programů v CAP účastnit nemohu.
Alena Tollarová
Hanko, skočila jsi do pražských aktivit rovnýma nohama. Škoda, že něco takového není i pro seniory u nás.
Jitka Hašková
Hanko, prima setkání, gratuluji.
Martina Růžičková
Na fotkách je vidět, že jste super parta. A těch dobrot!!! :-) Přeji spoustu dalších společných kilometrů.
Marie Seitlová
Hani, krásná akce.
Marie Měchurová
Není nad to, mít dobré přátele. Taky máme takovou skupinu postarších turistů, a je nám spolu dobře. Tak ať Vám to šlape!! Dobroty vypadaly lákavě.
Hana Polednová
Děkuji všem, že nahlédly a komentovaly. Nosit to občerstvení v batohu nebo tašce cestou lesem nebylo nic jednoduchého, je to i daleko od MHD, kdo šel přímo. Vše je o lidech. Nevím, co bude za pár let, noví nepřibývají, jsme stále stejná parta roky a věkový průměr se zvyšuje.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.