Zimu není třeba trávit v černé, můžeme si ji udělat hezky barevnou
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Zimu není třeba trávit v černé, můžeme si ji udělat hezky barevnou

28. 11. 2023

Barvy si zpravidla spojujeme s jarem a létem, ale je to škoda. Světle modrý kabát nebo červená bunda dokážou ponuré zimní dny pořádně prozářit a rozveselit.

Jistě, černý, béžový či šedý kabát je praktický, nesmrtelný a dá se s barvami kombinovat, takže nemusí být nudný. Ale když pak v davu kráčí žena v barevné bundě či kabátku, často se za ní otočíme. A vybočit občas z davu rozhodně není na škodu.

Největší chybou je říkat, že výrazné svršky sluší jen mladým děvčatům. Naopak, právě zralé ženy v nich často doslova rozkvetou. Barevné bundy či kabáty obvykle volí dámy, které berou módu jako hru, nebojí se experimentovat a v šatníku už mají nějaké osvědčené barvy. Jen prostě mají chuť dodat do něj i něco výrazného, barevného a klasická cesta – vezmu si barevnou šálu či šátek – jim už připadá zábavná málo a navíc po ní jde téměř každý.

Prudce barevný kabát je trochu riziková investice, zpravidla se nevynosí tolik jako ten v některé z klasických nenápadných barev. Ale tak co si ho třeba pořídit v nějakém kvalitním second handu, aby to pak tolik nemrzelo, když ho nebudeme nosit každý den? Vyrazíme v něm jen někdy, jen tak pro radost, když si budeme chtít den udělat veselý, zajímavý.

Tady je malá inspirace dokazující, že trocha odvahy neškodí.

 

Snímek obrazovky 2023-11-28 v 8.32.39.png

Snímek obrazovky 2023-11-28 v 8.33.52.png
                                                                                                       Ilustrační fotografie: Pexels a Ingimage

 

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.4 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Záchová
Lituju lidi, kteří neustále drží smutek a oblékají se stále do černé barvy. Oni si vůbec neuvědomují, že černá se u nás pojí s něčím smutným, tragickým a tím nevědomky ukazují svou frustraci. Vždycky, když se ve společnosti rozšíří černá barva, přichází automaticky něco špatného.
Hana Řezáčová
Hezké! No, a kdo má kabát černý, béžový, šedivý může doplňovat veselými barevnými šálami, čepicemi, i kabelka může být červená, modrá atd. , kamarádka má zimní boty žluté - nádhera!
Jana Šenbergerová
Věro, tak v tomto se velmi lišíme. Můj zimní šatník je černý až běda. Není to záměr, ale málokdy se mi podaří koupit něco veselého, aby se mi to líbilo, hodilo a ještě mi to sedělo. :-)
Věra Ježková
Nikdy mě nenapadlo, že bych měla zimu trávit jen v černé. Mám černý a zlatavý tříčtvrteční flaušák, bílý prošívaný kabát, bundy šedivou, rezavou a modrou.
Dana Hošková
Kabát mám sice černý, ale bundy mám pěkně barevné, ve výrazných odstínech.
Naděžda Špásová
Kabáty nenosím, mám jeden, ale nosím zimní bundy, mám jich několik a jsou barevné.
Alena Švancarová
Barevnost - proč ne,je to pěkné a já tomu fandím.
Helena Přibilová
Líbí se mi barevnost v zimní módě, protože pozitivně ovlivňuje naši psychiku.
Daniela Řeřichová
Mám kabáty různých barev a když si obléknu světle modrý, tak mám optimističtější náladu. Vliv barev na psychiku je prokázaný.
Lenka Kočandrlová
Jak jezdím všude autem,neumím si představit nějakou světlou nebo barevnější bundu či kabát na sobě.Bohužel se člověk vždycky nechtěně někde otře a zašpiní,na tmavé barvě to není až tak vidět. Bílý oděv by byl bílý tak asi 3 minuty....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.