Sportovní elegance v zimní verzi sluší ve třiceti i v šedesáti
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Sportovní elegance v zimní verzi sluší ve třiceti i v šedesáti

9. 12. 2023

Pohodlí. To bývá hlavní kritérium pro výběr oblečení pro mnoho dam vyššího věku. Týká se to jak oděvů, tak hlavně obuvi. A když jde o boty na podzim či zimu, platí to dvojnásob. Klouzání na vysokých podpatcích už má většina žen za sebou z doby, kdy jim bylo dvacet.

Problém je v tom, že snaha oblékat a obouvat se pohodlně mnohdy končí podivným výsledkem, který spíše připomíná oblečení na horskou túru než outfit do města. Skloubit pohodlí s nějakým nápadem, slušivými střihy či zajímavými barevnými kombinacemi není tak jednoduché, jak by se zdálo.

Někdo časem rezignuje – hlavně že je teplo a boty nekloužou. Někdo naopak časem vytříbí svůj styl a dokáže se oblékat pohodlně a zajímavě zároveň. Říká se tomu sportovní elegance, tedy styl, ve kterém se dá jít na nákupy, na procházku, do kavárny, do práce, přitom je zachováno pohodlí, bezpečí, funkčnost. Jinými slovy, neklopýtáme na jehlách v úzké sukni, ale zároveň nevypadáme jako tatranští horolezci.

Tady je malá ukázka, že to jde i v zimě.

 

Snímek obrazovky 2023-12-08 v 21.10.51.png

Snímek obrazovky 2023-12-08 v 21.12.58.png
                                                                                                        Ilustrační fotografie: Ingimage a Pexels

 

 

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Na vesnici se hodí skutečně lépe pohodlné oblečení,pořádné boty a hlavně ne světlé barvy,když člověk jezdí autem. Ono zašpinit si o auto světlý ohoz, což je dílem chvilky - musí se odhazovat sníh,čistit led - raději volím něco tmavšího,na čem nejsou šmouhy tak vidět.
Marie Faldynová
Už druhou zimu oceňuji dlouhý kabát, tak dlouhý, že se pod něj schovají tepláky. Dnes jsem takto elegantně byla v kostele na varhanním koncertě. Sportovní elegance je prostě moje parketa :-)
Alena Velková
Modely jsou opravdu moc hezké, ale nositelné jen do města, když je poměrně sucho.
Jitka Hašková
Sportovní elegance v dlouhém kabátě? To je snad výsměch.
Magda Škodová
A něco pro dámy žijící v horách by tam nebylo? Už vidím, jak se brodím v půlmetrovém sněhu v teniskách a růžovém kabátku... Dnes ráno, nový, mokrý sníh a -5° Beskydy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Některé modely de mi moc líbí a určitě bych si vybrala. Ostatně podobný styl oblékání mi vyhovuje. Jen nenosím delší kabáty, protože jezdím autem a tak preferuji bundy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.