Účesy, které vyžadují minimální údržbu. Ano, opravdu existují
Ilustrační foto: Pexels

Účesy, které vyžadují minimální údržbu. Ano, opravdu existují

7. 2. 2024

V době výrazného zdražování kadeřnických služeb se vyplatí zamyslet se nad změnou účesu. Do centra pozornosti se dostávají takové, které nevyžadují pravidelnou a častou péči. A zdaleka se to nemusí týkat jen žen, které mají kvalitní husté vlasy, naopak.

Čím je barva výraznější a střih složitější, tím náročnější je údržba ať už domácí nebo profesionální. Když odrůstá barva a objeví se pěšinka v prošedivělých vlasech nebo vlasech, jejichž zabarvení je podobné jejich barvě přírodní, nic moc se neděje. Ale dámy, které jsou tmavé a nosí výraznou blond nebo stříbrovlásky zabarvené na výrazné zrzky, s takovou pěšinou hned musí běžet do kadeřnictví. Tedy nemusí, ale zpravidla běží, protože se s ní necítí dobře. Podobné je to se střihy, které takzvaně přerostou a za měsíc vypadají jinak, než majitelka zamýšlela.

A to vše v současné době žádá nemalé finanční prostředky. Možná je čas využít trendu, které už delší dobu hlásá co největší návrat k přirozenosti. I dámy, které dosud sázely na výrazné barvy a účesy, tak mohou zkusit menší či větší změnu.

Pro někoho je to změna nepředstavitelná, protože nechat si odrůst výraznou barvu a vpustit si do života šediny není otázka pár týdnů ani měsíců. Vydrží to málokterá žena. Ale mnohdy stačí prohlédnout si fotografie, rozhlédnout se po dobře vypadajících ženách, poradit se v kadeřnictví, jaký takzvaně bezúdržbový účes by se k našemu typu vlasů a obličeji hodil.

S tou bezúdržbovostí to je sice podobné jako se zahradami, v souvislosti s nimi se to slovo nyní hojně používá, ale ve výsledku nakonec zahrada vždy nějakou tu práci vyžaduje. S vlasy je to podobné. Stejné však je, že by té práce mělo být co nejméně a měla by nám přinášet radost.

Tady je malá inspirace, že dobře vypadají i dámy s vlasy zdánlivě zcela obyčejnými.

 

1.png


Snímek obrazovky 2024-01-22 v 9.41.59.png

2.jpg
Všechny fotografie: Ingimage a Pexels

 

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda vlasy
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Divišová
Všimněte si, že modelky mají krásné husté vlasy. To pak opravdu stačí slušný sestřih. Ale s jemnými vlasy se o účes musíte starat denně. Taky se mi líbí pěkné mikádo, ale vlasy na něj nemám vhodné. Bez barvy bych nevyšla.
Lenka Kočandrlová
Já mám bezúdržbový účes od dětství - dlouhé vlasy do půl zad ,jen tak rozpuštěné,nikdy mě nebavilo lozit po kadeřnictvích.Šediny mi barvil manžel,až budou běliny,tak to nechám být.Když pracuji,tak si udělám ohon nebo copy,a je to. Vyloženě se mi protiví krátké vlasy,asi v 8 letech mne máma nechala ostříhat na kluka a hrozně mi to vadilo,proto nikdy nemám kratší vlasy jak po ramena.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.