Široké kalhoty jsou hitem, ale pozor, nemusí slušet každé ženě
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Široké kalhoty jsou hitem, ale pozor, nemusí slušet každé ženě

14. 3. 2024

Jedná se o jasný módní trend, který zaplavil přehlídková mola i nejobyčejnější obchody s levným oblečením. Široké nohavice jsou nyní všude, ty úzké, takzvané slimky, jsou na ústupu.

Ve dvaceti taková zpráva ženu značně znejistí, po padesátce si jí můžeme buďto vůbec nepovšimnout nebo se jen tak pro zpestření na nějaké ty široké plandavé kalhoty podívat. Líbí? Nelíbí? Sluší? Nesluší? Od toho móda je, aby vzbuzovala tyto otázky. Mnoho žen říká, jde o ošklivý trend, úzké nohavice považují za slušivější. Jiné si naopak libují, obepnuté kalhoty jim připadají nevkusné a široké velebí za to, že skryjí nějakou tu bujnější křivku v dolní polovině těla.

Každopádně do teplých dnů jsou takové volné kalhoty výrazně vhodnější, než úzké, nicméně nyní zaplavily obchody i v teplejších provedeních, nosí se k zimním bundám, ke kabátům a už nyní je jasné, že z jarních kolekcí nevymizely, naopak, upevnily svou pozici výrazného módního trendu. Kdo rád pozoruje lidi kolem sebe, určitě mu neušlo, že mnoho mladých dívek už v takových plandavých širokých kalhotách chodí. A je tady zase ta otázka – sluší nebo nesluší?

Odpověď si musí najít každý sám, každopádně je dobré o takové široké variantě vědět. Jsou totiž dámy, které v nich vypadají dobře a je jedno jestli je jim dvacet nebo šedesát. Minimálně už kvůli pohodlí neuškodí nějaké takové zkusit.

 

Snímek obrazovky 2024-02-24 v 10.49.56.png

Snímek obrazovky 2024-02-24 v 10.51.50.png
Ilustrační fotografie: Pexels a Ingimage

 

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Bez ohledu na diktát pomíjivé sezónní a stále se opakující módy, široké kalhoty v mém šatníku místo nenašly. Sluší štíhlým a hlavně vysokým ženám, což nejsem.
Marie Magdalena Klosová
Užívám si kalhot všeho druhu a těch širokých o to raději. Jsou pohodlné, vzdušné, cítím se v nich dobře od nepaměti. Asi nejsem sama, poněvadž se do módy stále vracejí, dokonce mám pocit, že z ní ještě nikdy zcela nezmizely. Takže moje skříň obsahuje ty od zcela letních,po zcela zimní. Ale dámy, pozor na široké nohavice. Dá se přes ně lehce zakopnout, zaplantat,upadnout a je po parádě. Moje známá si pádem v širokých kalhotách vylomila přední zub. Tak opatrně. mm
Ivana Nejedlá
Líbí se mi úplně všechny modely z nabídky, už jsem si na jaro jedny široké kalhoty koupila. Jsem vysoká a cítím se v nich skvělě☺.
Hana Řezáčová
Tento typ kalhot se mi líbí, ale - kalhoty by měly být, aspoň podle mne a pro mne, ze splývavé a nemačkavé látky ... Možná si pořídím na léto nějaké lehké barevné ( takové na foto nejsou - asi, že ještě není léto :-) )
Lenka Kočandrlová
Tyhlety kalhoty nebyly hezké skoro na nikom a že už tu byly.... Ještě hnusnější jsou tzv. krabicové kalhoty- jako kdyby se ty široké zažehlily do čtyř puků tak,že vpředu a vzadu je rovina, též na bocích. Rozhodně si je kupovat nebudu.
Jitka Caklová
Moje výška, přestože jsem byla štíhlá, mi v mládí přivodila mnoho mindráků. Dnes když jsem opět štíhlá, tak si svoji výšku v sexy-tričku a riflových plandách se sníženým pasem, ozdobnými kapsičkami, náležitě užívám. Věk je pro mě jen číslo, které o mně nic nevypovídá :-) Líbí se mi prostřední kalhoty na titulním foto.
Alena Tollarová
Plandy jsem nenosila nikdy a ani to nehodlám změnit.
Naděžda Špásová
PS. Mám jich docela dost, dokonce i ty oranžové na obázku a hrdě je nosím. Mám černobílé kostkaté a jednou mě zastavila paní a ptala jsem odkud mám ty krásné kalhoty, byly z Bonprixu.
Zuzana Pivcová
Široké kalhoty sluší opravdu štíhlým ženám. Úzké kalhoty sluší opravdu štíhlým ženám. A ten zbytek ať chodí oblečen neslušivě.
Eva Mužíková
Hlavní je, jak se člověk v takových širokých nohavicích cítí. Já, jelikož jsem vysoká a štíhlá o nich uvažuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.