Těšíme se na vaše příspěvky

Těšíme se na vaše příspěvky

28. 2. 2012

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

magazín i60 pro vás připravují novináři s dlouholetými zkušenostmi z celostátních médií. Na jeho obsahu se však můžete podílet i Vy. Můžete nám psát články o vašich životních zkušenostech, příběhy z dovolené, ale i povídky či básně. Přivítáme rovněž příspěvky do rubriky Moje zdraví nebo třeba i recepty do sekce Gastronomie. 

Příspěvky nemusíte posílat mailem, stačí je jednoduše vložit do připraveného formuláře v sekci Můj profil. Ten si musíte vytvořit po registraci ve formuláři na homepage.

Magazín i60 organizuje pro své čtenáře pravidelné soutěže o nejlepší příspěvky, a tak je možné, že právě váš článek vyhraje zajímavou cenu. V předchozích soutěžích čtenáři vyhráli například poukazy na pobyt v Chorvatsku, v penzionu Jasmína v Třeboni, hotelu Fontána u Lipenské přehrady, ale také zahradní gril či zajímavé knížky. 

Připravujeme další soutěže, které budou zajímat nejen milovníky literatury, ale i fotografování či chataření a chalupaření. Sledujte pravidelně magazín i60, připravujeme jej pro Vás!

Jak vložit svůj první příspěvek?

Před vložením příspěvku je nutné se přihlásit (případně zaregistrovat). Ve svém profilu (Můj profil) pak zvolte možnost Vložit vlastní článek - otevře se Vám formulář, ve kterém najdete okénka pro vložení textu a nadpisu.

Při vkládání textu je třeba zvolit nadpis (titulek) a rubriku, do níž je určen. Jestliže se například jedná o osobní příběh, zvolíte „Můj příběh“, pokud jde o zkušenost s nakupováním, potom vyberete „Můj nákup“, a tak podobně. Každá rubrika má svoji autorskou podrubriku (je vždy uvedena pod slůvkem „Můj“), takže žánrový výběr je velmi široký. Po vložení článku (či fotografií) nezapomeňte celou operaci potvrdit modrým dolním tlačítkem Ulož.

Těšíme se na Vaše příspěvky!

Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
Děkuji, už to nebudu komplikovat, příště nebudu tak zbrkle článek ukládat do profilu.
Zuzana Pivcová
Ivano, pokud je článek již před vydáním (dvě hvězdičky znamenají, že to bude nejspíš úvodník) uchystaný mezi redakčními texty, už se z Vaší strany opravovat nedá. Ve čtenářských rubrikách ano, dokud není zveřejněn.Maximálně napište mail redakci nebo vzkaz na chat/Redakce, ať Vám to změní.
ivana kosťunová
Chtěla bych ještě něco dopsat do článku na mém profilu. Jde to, ale neloží se mi to. U článku jsou dvě hvězdičky, ale ještě nebyl zveřejněn. Jsou úpravy ještě možné ?
ZDENKA KOTYZOVÁ
UŽ BYL NAPSÁN, NEVÍM KAM S FOTKAMI
ZDENKA KOTYZOVÁ
příběh se jmenuje Markovi
ZDENKA KOTYZOVÁ
Poslala jsem povídání do vzpomínek, nevím kam s fotkami ani, kam se ztratil
Jarmila Komberec Jakubcová
paní K.Houdková mě upozornila, že se bude konat v dubnu setkání příznivců portálu i60, ráda bych se tohoto setkání zúčastnila ale nenašla jsem nikde pozvánku kde bych se mohla přihlásit.
Milada Salajková
Na i60 mě nasměrovala, dnes už můžu říct, kamarádka. Jsem tu denně. Poznávám prostřednictvím článků jiné lidi, nezůstávám sama a za to redakci i všem zúčastněným děkuji.
Lidmila Nejedlá
Vážení i60. Děkuji za odměnu za můj článek. Měla jsem radost, že se Vám líbil, takhle byla radost dvojnásobná.
Darina Hájková
Dobrý den, Včera jsem se přihlásila do vaší fotosoutěže a dodatečně jsem zjistila, že se -asi mou chybou- objevily 2 stejné fotografie. Nedá se to nějak opravit, smazat? A dá se vložit do fotografií jiný-opravený- text? Děkuji předem za informaci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...