Modelky magazínu i60 opět
zazářily na módní přehlídce

Modelky magazínu i60 opět
zazářily na módní přehlídce

28. 5. 2014

Naše zralé modelky projektu i60 Senior Fashion mají za sebou další důležitý krok. Dvacet vybraných dam předvedlo v úterý 27. května v 17.30 v pražském Centru Černý most šaty, které připravily stylistky tohoto nákupního centra. A nutno podotknout, že se po úspěšné premiéře na Výstavišti v Letňanech i tato akce náramně vydařila.

Modelky předváděly kostýmy hned ve čtyřech tématických kategoriích, originální módní show moderoval v ležérním rytmu Honza Musil za doprovodu módní poradkyně a stylistky Táni Havlíčkové. "Jsem ráda, že konečně díky i60 dostávají příležitost také zralé ženy, na které výrobci a obchodníci zatím moc nemyslí," řekla Táňa Havlíčková. Odměnou účinkujícím i pořadatelům byl velký ohlas přítomných diváků.

Jak již bylo řečeno, modely předvedlo hned dvacet čtenářek magazínu i60. Konkrétně to byly paní Eva Balúchová, Hana Gregorová, Livie Klenová, Marie Magdalena Klosová, Danuše Kubátová, Irena Lemberková, Jana Mesarčová, Radka Navrátilová, Vlasta Opitzová, Jarmila Ponikelská, Dagmar Pravečková, Daniela Radková, Inka Ratajová, Olga Richterová, Vlasta Řeháčková, Hana Šorejsová, Jana Tilsley, Alena Tollarová, Zdeňka Vítková a Eva Znamenáčková. A tipnete si, kolik bylo té nejstarší? Můžeme to prozradit, Irena Lemberková svých dvaaosmdesát let nijak neskrývala.

Dámy předváděly pět módních značek, které mají v centru Černý Most své obchody a poskytly našim vybraným modelkám příslušné modely - pro volný čas i sport.

"Moc se mi akce líbila, včetně příprav. Stylistky, kadeřnice i vizážistky byly skvělé," nechala se slyšet například Zdeňka Vítková. "Užily jsme si to a doufám, že to nebyla poslední společná akce," řekla po přehlídce mimo jiné Marie Magdalena Klosová, která přijela do pražského Centra Černý Most až z Ostravy.

Více informací, fotografie i videa z této akce právě zpracováváme a přineseme vám je v nejbližší době.

 

První kolekci fotografií najdete zde.

Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Gregorová
Krásný veselý den ve společnosti milých a šmrncovních dam - modelek! Lenko, moc jsem si to užila, výborně jste mne oblékla, celý model jsem si koupila. Děkuji! Zároveň děkuji všem, kteří se podíleli na přípravě bezvadné akce. Děvčata, doufám, že se ještě setkáme! Zdravím Vás všechny!!
Růžena Antlová
tleskám vám děvčata moc vám to sluší !!!
Jana Šenbergerová
Na společné fotografii vedle marně hledám nějakou seniorku. Takže je jasné, že jste byly všechny skvělé. Blahopřeji k úspěchu!
Alena Tollarová
Ráda bych touto cestou poděkovala stylistce Lence a taky "chlapci od skříňky s líčidly", jehož jméno bohužel neznám. Byli skvělí. A vůbec celému i60 za celou akci. Já jsem ji jako účastnice vnímala jako úžasný a veselý babinec bez rivality, který držel při sobě a fandil všem ostatním souputnicím. Takže DÍKY! A těším se na fotky.
Olga Štolbová
Přišla jsem, viděla jsem a jsem nadšená. Všem modelkám gratuluju a vzdávám hold. Tak pěkná děvčata jsou mezi námi, snad i prima kamarádky...?
Inka Ratajová
Na včerejší módní přehlídce jsem měla mimořádnou příležitost poznat opravdovou krásu. Myslím tím krásu, která vychází zevnitř, která zraje radostmi, ale i těžkostmi a problémy – zkrátka ŽIVOTEM. Milé dámy, jste tak krásné!
Michaela Svatoňová
Dámy byly jste všechny skvělé a moc gratuluji!!!! Užila jsem si akci i přesto, že jsem jako modelka vybrána nebyla. Tak třeba příště.....
Libuše Křapová
Dámy, gratuluji. A těším se, až i60 uveřejní fotky
Vladka Steinová
Dobrý den, upřímné blahopřání všem ženám, které se včera úspěšně zúčastnily projektu I60 Senior Fashion.
Hana Šorejsová
Na počátku byla tréma, ale díky profesionálním vizážistkám a kadeřnici a kadeřníkovi, se většina žen usmívala a rozzářila . Díky všem za pěkný den , díky panu Janu Raškovi, Daniele Havlasové a Táně Havlíčkové. Bylo to úžasné, navázaly jsme nová přátelství a ve velmi dobré náladě a radosti se loučily s hezkým dnem, který jsme díky "i60" prožily. Děkujeme !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.