Soutěž Lady Sympatie:
Snažím se rozdávat lásku!

Soutěž Lady Sympatie:
Snažím se rozdávat lásku!

27. 7. 2014

Jsem drobná,energická žena, od svých 14 let se mi postava moc nezměnila, měřím stále 158 cm, ale s váhou jsem klesla na 44 kg. To víte, smrt manžela a léčba chemoterapií člověku moc nepřidá. Ale já to nevzdala, bojovala a dnes se cítím výborně, šťastně a užívám si života plnými doušky.

Mám sedm krásných, zdravých a moc šikovných vnoučat, skvělé děti a úžasnou velkou rodinu. Ale abych pravdu řekla, nestíhám vše, co bych chtěla. Mým velkým koníčkem je práce na zahradě, splynutí s hlínou, promlouvání s rostlinkami a čerpání energie z té neskutečně chytré přírody. Velice ráda řídím auto a cestuji, pletu, háčkuji, ale hlavně šiji na celou rodinu (nejsem švadlena - učila jsem biologii a chemii), ráda plavu, jezdím na raftech, kánoi, lezu po skalách, do jeskyní, cvičím a tančím. 

Ve škole jsem měla osmdesátičlenný country soubor, a tak i dnes příležitostně vyučuji country tance. Přes dvacet let jsem se studenty jezdila na outdoorové víkendovky, vedla ČČK a učila první pomoc, přes třicet let jsem dělala cvičitelku gymnastiky žen při hudbě. Dodnes mi láska k pohybu zůstala vryta pod kůži.

Moc ráda fotím, mám desítky alb a dnes i plný počítač. Od dětství miluji knihy a dodnes si vedu čtenářský deník. A znovu jsem natáhla do kytary struny, že opráším své nesmělé začátky z mládí. Jsem sice v důchodu, ale nemám vůbec čas. Znáte to také?

Jsem šťastná, že jsem zdravá, že se mohu dcerám starat o vnoučata a vrátit jim to, jak se ony staraly o mě, když jsem byla nemocná. Cítím, že je třeba pomáhat udržovat soudržnost rodiny, rozdávat lásku a dělat vše pro to, abychom byli šťastní a zdraví! Jsem moc vděčná rodičům, že mě tomu naučili!

 

Přihlásila jste se do projektu i60 Senior Fashion? Zúčastněte se soutěže o titul Lady Sympatie. Malujete obrazy, fotíte? Vyšíváte či pletete? Vaříte? Vyfoťte vaše vybraná díla a krátce je popište. Tančíte, hrajete divadlo nebo se potápíte? Napište o vašem koníčku příběh. Zpíváte, hrajete na klavír či housle? Nahrajte se, nebo natočte na video a pošlete nám ukázku. Prezentujte jakoukoli svou dovednost, zručnost nebo zálibu. Všechny dovednosti posoudí porota a společně se čtenáři vyberou ženu, která získá titul Miss Sympatie a s ním také wellness pobyt. Více informcí najdete zde.
Lady Sympatie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Čečivová
S tím časem to znám,taky ho pořád nemám.......přeji Vám jěště hodně hezkých chvil......
Daniela Radková
Moc děkuji za Vaše příspěvky! Přijeďte ke mně, zažijete krásné chvíle!
Zdeňka Vítková
Jsi úžasná, ctižádostivá, přímá, máš krásnou rodinu a tak to má být.Jsi prostě malé, žluté ,usměvavé sluníčko !
Hana Práglová
Nádherně jste se představila.Je moc fajn,že máte tolik energie a síly !!!!
Eva Balúchová
Pořád obdivuji kolik je v takovém drobném těle energie.
Katarina Schultzova
Ste obdivuhodná žena

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...