Soutěž Lady Sympatie: Chci
toho ještě hodně stihnout

Soutěž Lady Sympatie: Chci
toho ještě hodně stihnout

20. 8. 2014

Snad není na světě člověk, který se nevěnuje nějaké zálibě - koníčku. Ani já nejsem žádná vyjímka. Od dětství jsem hodně kreslila, a hned všechno rozdala, chodila na gymnastiku, vyráběla dárky...

Mám tři kluky jako buky, a za dob mého mládí a jejich dětství byl oděvní průmysl značně střídmý, a tak jsem si začala vyrábět sama doma košilky, kalhoty, bundičky, čepičky, svetříky... Při třech dětech jsem neměla tolik času na kreslení, takže jsem spojila příjemné s užitečným, a vyráběla oblečení s obrázky, a to nejen pro děti. Občas něco nakreslím i na zeď, pro potěchu oka. Pokud mám více času, kreslím i na papír. 

Kromě toho ráda čtu, chodím do divadla, na výšlapy a výlety po vlasti rodné.

Co se sportu týče, nejsem žádná super přebornice, občas si zacvičím s jednoručními činkami, které jsem dostala od svých synů pod stromeček, zašlapu na rotopedu, zacvičím břišáky.

Poslední dobou se hodně věnuji a zkouším doma vyrábět vše přírodní, bez chemických konzervantů,barviv a jiných dochucovadel - marmelády, kečupy, povidla. Peču si kváskový chleba, špaldové koláče, dělám si jogurt, tvaroh, zakysanou smetanu, ale i šampón, gel na praní...

Je toho jěště hodně, co chci stihnout, co chci vyzkoušet, však na to mám celý zbytek života.

Brzo mi přibude další, a pro mě druhý (prvním byly mé děti) nejkrásnější koníček - budu babičkou, a na to se těším.

Opravdu moc!

 

Přihlásila jste se do projektu i60 Senior Fashion? Zúčastněte se soutěže o titul Lady Sympatie. Malujete obrazy, fotíte? Vyšíváte či pletete? Vaříte? Vyfoťte vaše vybraná díla a krátce je popište. Tančíte, hrajete divadlo nebo se potápíte? Napište o vašem koníčku příběh. Zpíváte, hrajete na klavír či housle? Nahrajte se, nebo natočte na video a pošlete nám ukázku. Prezentujte jakoukoli svou dovednost, zručnost nebo zálibu. Všechny dovednosti posoudí porota a společně se čtenáři vyberou ženu, která získá titul Miss Sympatie a s ním také wellness pobyt. Více informcí najdete zde.
Lady Sympatie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Jednou mi jedna senzibilka řekla, že hlavním úkolem žen je zkrášlovat svět. Vy jste jedna z těch, které k tomu určitě hodně přispívají.
Dagmar Čečivová
Děkuji paní Olgo,,,,jste hodná,,,,,nějak mi tanou na mysli slova jedné písně-ten umí to a ten zas tohle- Každý máme nějaké to svoje,,,vás nevyjímaje,,,,,,,
Olga Štolbová
Ahoj Dagmaro,po přečtení jsem zůstala "styfe". Na jednu ženskou tolik dokonalosti, to je nespravedlivé. Nádherné je všechno, co jste ukázala - žasnu!!! Přeju krásné vnouče.
Dagmar Čečivová
Jste moc milé.....Děkuji....
Jana Šenbergerová
Fandím všem tvůrcům, i když jsem sama hlavně pozorovatel a obdivovatel. Jste moc šikovná.
Zdeňka Vítková
Vaše portréty jsou nádherné !Tenhle talent bohužel nemám.A z Vás cítím pohodu a správný přístup k životu, máte moje sympatie a děkuji za milé čtení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...