Videosoutěž: Babička instruktorka

Videosoutěž: Babička instruktorka

2. 9. 2014

Rodiče našich vnoučat jsou cyklisté, hlavně otec, a neměli ani čas, ani trpělivost, naučit své děti jízdě na kole. Ráda jsem se tohoto úkolu chopila a obě vnoučata  jsem ještě v předškolním věku jízdě na kole naučila. A že to prospělo i mé fyzičce, je nabíledni. Video, jak jsem učila naši vnučku Kačenku na nevyužívané silnici k dnes již neexistující továrně LIAZ Loukov je z roku 2011 a natočil ho můj manžel.

Videosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Libore, Jitka sice říká, že toho dnešního řízení měla plný kecky, ale já jsem si jízdy jako spolujezdec užila. Je skvělá řidička, žádné zmatkování, pohodička... dokonce i Bertík chrápal... Smekám... to já bych těch 140 kilometrů jela dvakrát tak dlouho a s přestávkami....Díky Jíťo / ale prásknu na ní, že mi odmítala zastavit u křoví, prý nesmím být měkká:((/
Libor Farský
Jituško, paráda. Mé nejmladší vnučce jsou teď 4 roky, tak už by mohla také začít. Jenže mladí jí koupili (pro mne nepochopitelně) kolečko bez šlapek, takže se jenom odstrkuje. Víte, co je zvláštní? Že když se člověk naučí jezdit na kole, už to nikdy nezapomene. Na rozdíl od jízdy autem. A víte, co vůbec nechápu? Jak může někdo šlapat na rotopedu. To já jsem vždy chtěl někam dojet. Kdyby ten rotoped uměl alespoň třeba nabíjet mobi! Jíťo - tykáme si nebo ještě vykáme?
Eva Mužíková
Alenko, věřila jsi dobře, domlely, domlely)))))))
VANDA Blaškovič
:))
Alena Tollarová
Jíťo, Evo, Vando, hoďte to za hlavu. Boží, a já věřím že i íčkomlýny, melou. Jen se divím, že žádná jedovatá slina ještě nepřistála u některého z článků o poděbradské párty a přehlídce. :)
Hana Rypáčková
Hanko,ty jsi vážně jak sršeň.Kdo má harmonický vztah,má jedině radost, že vidí kolem sebe spokojené lidi.A šťastný člověk přitahuje další lidi .Snášenlivost je v partě velmi důležitá vlastnost. A někdy je třeba mlčet. Caklovic otevřený vztah mi nevadí vůbec, na rozdíl od hádek.Kromě nich tu jiná dvojice není./Zuzka s Jirkou?/Je to hezké.
Hana Šorejsová
Paní Caklová a paní Mužíková, , tady je více jak desítky lidí, co mají harmonický vztah a vaše dokonalé připomínaní všem je vetřelé a trapné, a dokola blahořečení ???? "Hani Caklová je caklá dokola píše .... atd ...už .... no comment ...." Vás nenáviděla Vanda Blaškovič ???? Lidi si to píší v mailech. Jak napsala paní Vladka, oni se cítí jako pan dominantní ale hned na zavolání paní Caklová, desetkrát denně opruzují a píši hlavně, že si rozumíme, ale lidi jich mají plné zuby ... oni se denně vnucují a hrozně ...... je jich několik !!! Psát o vztahu a denně se připomínat na l60 ? A paní Mužíková , nejdříve fandila paní Vítkové , pak paní Blaškovič ,která Caklovic nenáviděla!!!Dokonale se připomíná a k čemu ?,,,, Pak fandí paní Caklové ??? Nejsem paní Blaškovič co přeposílá maily do redakce a pak dalším členům i60 A Pak " mrkni na vzkaz, pak dokonale rozeštve a hlavně lidi provokuje, jak jde kamsi , ale ještě hodinu šmíruje reakce lidí.... nešťastná osoba, co hraje paní "Bohatovou" ale přijde a nemá peníze .....její ubohost jsem poznala a její chlubení a provokace .... je k smíchu a hodně ! Hraje provokativní paní bohatovou a to tady snad senioři nestojí,...... Upozornění !!!! "Děvčata vítáme vás na ostrově a hlavně si přípravte money money momey .
Libuše Křapová
Souhlasím s Evou, každý má nárok na svůj názor. A to se týká i Caklů, takže nechápu ty útoky na ně.
Libuše Křapová
Souhlasím s Evou, každý má nárok na svůj názor. A to se týká i Caklů, takže nechápu ty útoky na ně.
Eva Mužíková
Nechápu, nechápu, nechápu... proč se stále chytá paní Šorejsová příležitosti, aby se mohla o Jitku a Radka otřít. Ať napíší, co napíší, je to špatně. Také nerozumím těm včerejším kritikám, že mezi sebe nepustíme nikoho jiného. Co to je za blbost, jak by kdokoliv z nás, i kdyby chtěl, mohl komukoliv zabránit v zapojení do diskuse na chatu. To, že by rejpal možná narazil na nezájem, že by nikdo nereagoval na jeho slova, to je možné. A já bych se tomu ani nedivila. Já osobně si Caklů velmi vážím, smekám před jejich vztahem a jestliže se bude do nich opětovně a bezdůvodně kdokoliv strefovat, budu dělat vše pro to, aby takovýto člověk mezi naši skvělou partou sám přestal chodit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...