Babí léto za dveřmi,
bude teplo a sucho

Babí léto za dveřmi,
bude teplo a sucho

13. 9. 2014

Babí léto nás nejspíš nemine. Teplé počasí vydrží nejméně do konce září a zároveň bude méně pršet. V příštích dvou týdnech by se rtuť teploměru přes den měla pohybovat v blízkosti dvaceti stupňů.

Výrazně ochladit by se nemělo ani začátkem října. Pršet by mělo nejméně v týdnu od 22. září. Vyplývá to z měsíční předpovědi, kterou vydal Český hydrometeorologický ústav. 

Po vydatných deštích, které převládají od konce srpna, bude podle meteorologů relativně sucho. Celkově má být měsíc od 15. září srážkově podprůměrný.

Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Babí léto miluju, i když nemám narozeniny, ani zrovna nikam nejedu. Ale letos by mne opravdu potěšilo, protože ten vzpomínaný první týden v říjnu jedeme do Jeseníků-Karlovy Studánky. Jinak dnes - Na samotě u lesa - hadr! ;-)
Jana Slavíková
Chci tomu věřit, ale nějak to nejde. V pátek jsem byla s "holkama" ze střední na procházce Prahou - bylo to jak "Na samotě u lesa", dnes to i v Chomutově vypadá stejně. Ale třeba ta předpověď vyjde, bude sluníčko a v dobře zalitých lesích houby :-))
Marie Magdalena Klosová
Babí léta miluju!A obzvlášť mě těší,že po 22.září to má vypuknout.Mám v tom týdnu narozeniny!/ale taky to nikomu neříkejte/.Ať je pořád nějak krásně,hlavně,že je všeho tak akorát.
Zuzana Pivcová
Přála bych si, aby bylo hezky první víkend v říjnu, kdy jedu do Lomnice nad Popelkou na sraz se spolužáky ze základní školy (Nikomu to neříkejte, po 50 letech!! :-D). Ten krásný kraj by si opravdu zasloužil, abych si ho mohla zase jednou pořádně prohlédnout.
Jana Šenbergerová
To by mě moc potěšilo, ale po tom, jak poslední předpovědi nevycházely, to beru s rezervou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...